Bebeto1 Evet arkadaşlar böyle bir karar aldım. 13 haftada doktorumuz kıza benziyor kesin değil dedi burdaki çoğu kişi de kiz dedi bende kiz olarak kabul ettim ve öğrenmeyecegim bakalım sonuç doğrumu cikacak 5 ay sonra haber verim. 😄 Buda bebisim
Karadasesra Bebeto1 sabrınıza hayran kaldım hayatta sabredemem 😃 böyle bi karar aldıysanız farklı doktor bianda söyleyebilir ama mesela ben detay ultrasona girdiğimde doktorun ağzından çıkan ilk şey erkek olduğunu biliyomuydun cümlesiydi 😀
Fatmaztrk Bebeto1 detaylı ultrasonda görünür bakarsanız anlarsınız yani öğrenmek istemiyorsan hiç bakmaman lazım 😂 bide bazı malzemelerin cinsiyete göre alınması gerekiyor iyi cesaret 👍🏻
Hatice1998 Bebeto1 keşke hiç tahmin ettirmeseydin doktoruna kız olarak doğarsa bi anlamı kalmaz ki kesin kızdır benim doktorumda gibi dedi ama kesin kız çıktı
Bebeto1 O zaman öyle bi düşüncem yoktu Devlete gidiyorum doktor iki saniye bakti söyledi artık doğrumu bilmiyorum @Hatice1998
busraninprofili Bebeto1 allah bagislasin. Cinsiyeti ogrenmek istemediğini yazmissin ama her postun altinda da varsin
ikikizannesi__ Bebeto1 sabır taşıs falanmisiniz acaba 😂😂😂 Cat diye orta yerinden catlardim taş olsam bile asla duramam ya ölürüm meraktan😂😂
catandgirlmom Bebeto1 Aslında çok tatlı bir karar sonuçta kız ya da erkek her türlü bizim herşeyimiz olacaklar 😍 ama ben dayanamazdımm hatta şimdi bile alışveriş yapıcam biran önce öğreneyim alışveriş yapabileyim diyorum unisex harika kıyafetler yok çünkü ya kız ya erkek genelde kıyafetler 🥹 hayırlısı olsunok cesur karar