Hunilininbirii Altlı üstlü 20lik dişlerim çıkıyo yüzümün sol tarafı şişmiş dişçiden randevu aldım ama çeker mi ilaç mı verir başına gelen var mı? Emziriyorum
Dlkzz Hunilininbirii şişlik varsa apse oluşmuştur apseli dişte çekilmez öncelikle antibiyotik verir 1 hafta 10 gün kullanırsınız iltihap iner çektirmeye gel der size doktorunuz zaten kurtulursunuz inşallah en kısa zamanda. Eğer çıkan 20 likler aynı taraftaysa aynı günde çekilebilir.
Minikmucizelere Hunilininbirii benimde sol çok ağrılı degildi sağ baya ağrılı oldu ama hamilelik falan yok bende karanfil yagi iyi geldi bana ama tabi doktorunuza sorun bı zararı var mi emzirirken diye bence
melegimhosgeldin1 Hunilininbirii Ben yemek yiyemiyorum😂😂Yemek yerken o tarafa gelince anam diye bağırıyor eşim irkiliyo😂😂
Hunilininbirii melegimhosgeldin1 😂😂 bende minik minik kesip ağzımı azıcık açıp sokuyorum işkence gibi
Dlkzz sedamom00 18. Haftadan sonra ediliyor canım. Hic kimse dayanamaz o kadar ağrıya acıya. 18. Haftadan sonra yapılan dis muayeneleri bebeğe geçmiyor
Hunilininbirii sedamom00 doğum yaptım ben kuzum bebeğim 3 aylık süte geçiyo ya çoğu şey oyüzden sordum
sedamom00 Dlkzz diş ağrısı çok kötü inşaallah BNde yaşamam 🥲🥲hiç kimsede yaşamasın heleki hamilelikte daha kötü olur
Dlkzz sedamom00 evet canım benimkisi su anlık agriyor gibi dua ediyorum geçsin diye. Bebek Doğasıya kadar dayanılması zor Allah’tan tedavisi yapılıyor belli bir haftadan sonra ama ilk 3 ay dis tedavisi yasak son 3 ay dis tedavisi yasak canım bilgin olsun