tontonhanim Seyma0323 çok doğru ☺️ Ya biz annelere kalsa her seferinde her detayın aşırı baksın istiyoruz bizim kadar evhamlı davransınlar istiyoruz o yüzden sanki hiç dikkat etmiyorlarmış gibi geliyor sanırım 🤭 detaylıda temiz çıktı ama yüzü yandan görünüyordu doktorumuz 8 dk da detaylıyı bitirdi dönmesi için uğraşmadı yani
Seyma0323 tontonhanim o endişe hiç bitmez doğuma kadar bence canım🤭 yarin 35 haftalık oluyorim ve hâlâ diken üstündeyim. Mesela 2 gündür hareketlerde azalma var şimdide niye az ediyor diye kendimi yiyorum🤣 ama mantıklı düşünsek az da olsa hareket var ise demekki iyidir ama bi türlü kabullenemiyorum
Mt2458 Hayır değil zaten detaylıya gerek kalmıyor normal kontrolde de doktor söylüyor öyle bişey varsa
tontonhanim Mt2458 teşekkür ederim doktorumuz biraz hızlı sanki gözden kaçırmış gibi birde ilk defa bu kadar net yüzünü gördük hep sol yandan görüyorduk
tontonhanim EmineDefneGokce haklısınız 🥰 sağlıkla büyüsün minikleriniz siz tecrübe edinmişsiniz benim ilk ya sanki doktor benim kadar dikkatli davranmıyor gibi geliyor🤭
Gulsen4224 tontonhanim öyle olsa doktor söyler balım görüntü ile doğuş farklı bazı bebeklerin burnu değişik çıkıyor en basit örnek doğunca daha minik olabiliyor 😊
tontonhanim Gulsen4224 doğrudur ya ilk heyecan ilk tecrübem🤗 sanki doktor bizim kadar iyi bakmıyor gibi ne bileyim dün baya dikkatimi çekti bu usg 🤗
tontonhanim Seyma0323 ahahah valla aynıyız🤭 sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah 💕 bende öyleyim işte şimdide buna taktım🤭
Mt2458 Benimde ilk☺️doktorlar neler söylüyor neler hep kötüsüne hazırlıyor 37 haftadayiz inanın o endişe hiç gitmiyor hep aklınızı kurcalayan biseyler oluyor😄😄ben şimdiden topuktan alınacak kanın sonucunu düşünüyorum 🙆