tubiii11 Yeniannebulutlu baran hocaya gittim ilk muayenemdi suratsız ilgisiz hemen alttan muayene yapmak istedi falan şahsen ne ben ne eşim sevmedik odası kap karanlık sıkış pıkış insanı strese sokan bir yer kadın zaten sıkıntı. Koru oraya göre daha pahalı ama parasının hakkını veriyor .
Asel-2023 Aselsmoms bende Pursaklar da oturuyorum devlette doğum düşünüyorum ama Ayşe hanıma gidiyorum arada onda mi doğum düşünüyor sunuz 🥰
Simge_celen_ozyildiz_ seda1564 şehir hastanesi perinatoloji takipliyim sürekli doktor değişikliği oluyor bu konudan dolayı Çukurambar da metin Altay var ona gidiyorum ilgisinden çok memnunum her konuda yardımcı oluyor 😊
Mom66 22 haftalığım duruyada gittim bi kaç kez ama doğumu başka hastanede yapıyorum deyince alife yönelmiştim siz ne kadarlık oldunuz😇
Mom66 Mom66 etlik şehir hastanesinde iki testimi yaptırmıştım gayet temiz ve ilgililerdi ama kime sorsam Bilkent’e git şehir kötü doğum için diyorlardı
Dgncy jcwh03 normal mi yaptınız sezeryan mı bende gıdıyorum kendısıne ama ben ne kadar sakın ve kibarsam kendısı ozellıkle telefonda cok agrasif ve sert 13 hazırana sezeryan olcam ama beni strese sokmasından korkuyrm
yasmin51 Rnd_9996 hangi şehir hastanesine gidiyorsun canım birde bende yeni perinatolojiye geçtim randevu çıkmıyor bana sen nasıl gidiyorsun direk mi