jcwh03 @yagizegemom inşallah canım 🥰 ben daha 1 ay sonra şeker yükleme için gideceğim sonra ne kadar sürede çağıracak bilmiyorum gün geçtikte heyecan artıyor nasıl olacak nasıl bir yol izleyeceğiz diye düşünüp duruyorum 😃
yagizegemom jcwh03 bende haftaya gidicem şeker yüklemesi için sonra bidaha ne zaman çağırır hiç bilmiyorum 😂 gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyorsun gerçekten bende senin gibi düşünüyorum iyice büyüdüler çünkü 🐣🥹
jcwh03 @yagizegemom aynen baya hızlı geçiyor zaman 🥰şeker yükleme testinden sonra başka bir şey yok galiba rutin kontroller nst falan için çağıracak 10 muayene yetecek mi bilmiyorum benim 5 muayene kaldı nstler muayeneye dahil olmaz galiba
yagizegemom jcwh03 olur canım ya ben hiç bişeyi ücretsiz yapacaklarını zannetmiyorum Allah bilir muayene ücreti ne kadar oldu🤦🏻♀️🤦🏻♀️
jcwh03 @yagizegemom baya artmıştır muayene fiyatları bizimkiler bitip ödeyene kadar daha da artar benim muayene kesin biter yetmez çünkü önceden 15 günde bir gidiyordum doğum yaklaştıkça yine sık sık gideceğiz 🤷🤦
kuubra1234 Rnd_9996 orda takipli degilim ama orda dogum yapmak istiyorum. Aliyorlar degilmi bir bilginiz varmi.
Rnd_9996 kuubra1234 Alıyorlar evet, almama gibi bir şeyleri de olamaz zaten. Ama bazen bazı hastanelerde ki doktorlar hiç tskibini bilmediği hastalara karşı tavırlı olabiliyor
jcwh03 @yagizegemom sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza alalım inşallah gerisi hallolur bir şekilde 🤲 ismine karar verdiniz mi
jcwh03 @yagizegemom biz Alparslan diye karar verdik 🥰arada başka isimlere aklımız gidip geliyor ama beğenmeyip tekrar bu isme dönüyoruz gerçekten zor iş karar vermek tam içimize sinen bir isim yok 😃
yagizegemom jcwh03 biz 22. Haftaya kadar kız diye sevdiğimiz için karar vermiştik ismine sonra erkek olduğunu öğrenince asla karar veremedik 🤦🏻♀️😅 çok güzel isim adıyla yaşasın inşallah 🫶🏻💙
kuubra1234 Rnd_9996 şuan takipli olduğum hastanedekiler kadar yine olamazlar diye dusunuyorum. Çok afedersiniz köpek gibiler ayni. Zaten hassasiz acı çekiyoruz. Birde bunlarin bu tavirli halleri
Rnd_9996 kuubra1234 Allah öylelerinin eline düşürmesin, ben kendi doğumumda şahit olduğum kadarıyla öyle değiller , maşallah hepsi çok ilgiliydi merhametliydi. İnşallah doğum yapacak olan herkese merhametli anlayışlı insanlar nasip olur
Aselsmoms Klft evet canım iyiki ilk başta oraya gitmişim doğumum devlette olacak ama kontrollerim özelde olsun istemiştim iyiki tercih etmişim yaklaşımı anne gibi 🥹🫶
yagizegemom jcwh03 gittim canım şeker yüklemesi zorunlu değilmiş yaptırmadım bende açlık tokluk şekerime baktılar sadece bebişte gayet iyiymiş 1 ay sonra tekrar gidicem 🐣🙈