Turas2519 seda1564 Seda Tamsoy Atlıman. Özel kliniği var. İlk doğumu medicana da yaptım. 2. Dopuma henüz karar vermedim
Rnd_9996 seda1564 Ben Ankara şehir hastanesine gidiyorum ama belli bir doktorum yok perinatoloji bölümünde takipli olduğum için, her hafta doktorumuz değişiyor ama denk gelen doktorların hepsi çok iyi sağolsunlar. Umarım doğumda da aynı memnuniyet olur
2prenses1prensannesii seda1564 Ankara etlik şehir hastanesine gidiyorum memnunum müjde can ibanoglu ve burcu gündoğdu öztürke gitmiştim memnunum şuan
kuubra1234 Rnd_9996 orda takipli degilim ama orda dogum yapmak istiyorum. Aliyorlar degilmi bir bilginiz varmi.
yasmin51 Rnd_9996 hangi şehir hastanesine gidiyorsun canım birde bende yeni perinatolojiye geçtim randevu çıkmıyor bana sen nasıl gidiyorsun direk mi
iremshnn 2prenses1prensannesii doğum nasıl oluyormuş o hastanede etraftan herhangi bir şey duydunuz mu acaba
Eluf 2prenses1prensannesii bende başka bi şehirdeyim dr beni oraya sevk etti detaylı ultrason için haftaya gidcem hangi dr iyi sizce
Aselsmoms seda1564 Ankara Pursaklar özel duru tıp Hastanesi’ne gidiyorum Ayşe hocadan çok memnunum 🤭😍
Asel-2023 Aselsmoms bende Pursaklar da oturuyorum devlette doğum düşünüyorum ama Ayşe hanıma gidiyorum arada onda mi doğum düşünüyor sunuz 🥰
Medine06 Bende zübeydeye gidiyordum orası kapandı yeni açılan etlik zübeyde şehir hastanesine henüz gitmedim kızlar nasıl sizce orası doğumu nerde düşünüyorsunuz ben hala karar veremedim 😌
cherryblossom7 Bende hala arıyorum karar veremiyorum iyi doktorlar çok yoğun ve iletişime kapalı maalesef
Ozgee123 bkts sadece riskli gebeliklere mi bakıyor yoksa her gebenin doğumumu yaptırıyor ve muayenesini kabul ediyormu
Aselsmoms minik_koala_ve_annesi ayy canım görmüştüm doğum yaptığını ama yazmayı unuttum sağlıkla büyüt bebeğini inşaAllah 😍 bende çok istiyorum onda dogum yapmayi ama :((
KayraVeAnnesi_06 Analikonline Yatışı karşılamıyor sadece doğumdaki yatışı karşılıyorlar Ama paketiniz olduğunda %50 ödüyorsunuz
Yesimmm000 seda1564 Benimde zeliha çiğdem güler . Çukurambarda özel kliniği var güler klinik. doğum icinde 3 hastane ile anlasmali ben koru çukurambarı seçtim. Tabi daha doğum olmadı şimdilik çok memnunum.
cherryblossom7 Yesimmm000 merhaba bende düşünüyorum güven ve koru haricinde nerede doğum yapıyor hoca bir de ilgileniyor mu hatalarıyla mesela telefondan ulaşabiliyor musunuz , tesekkurler
minik_koala_ve_annesi Aselsmoms tesekkur ederim kuzum allah razi olsun insallah sende saglikla kucagina alirsin 🥰😇