Mugesen EmelBG ay yapma ne 6 haftası.. 28 gün canım.. 38 gun yazarak yanlışlık yapmışım.. yoo çok kilo almadım 8 kilo.. ama hiç bu kiloya gelmedim.. birtek karnım var oda pilates topu gibi aynı 🤣🤣 fazla baskı var belimde leğen kemiklerinde.. mide tarafı rahatladı aşağa indiği için ama bu sefer de kasımlar bel leğen kemikleri 😊😊 👶 paşam sağlıklı olsun da rabbim sabrını veriyor.. onu görmeye koklamaya değer bu acilar
EmelBG Mugesen 36 haftalık işte tatlım 38 hafta ile 42 hafta arası geliyor tosbikler çocuğa bağlı olarak niye en az hesaplıyorsun çok hesapla erken gelirse beklememiş olursun diğer türlü eziyet olur geç gelirse birde 🙈🙈😂😂İdeal kg almışsın ağrılardan demekkii hayırlısıyla gelsinler de🎊💜🤰🏻
Mugesen EmelBG benimde herşey tamam.. hiç bir eksiği kalmadı çok şükür.. ama nedense bi hastane çantasını hazırlayasım yok.. O ilhami göremiyorum kendimde.. ilk hamileligimden tecrübeliyim biraz.. tavsiyem son haftalara bırakmamak.. inanın çok zorlanacaksiniz.. kendinize mecaliniz kalmıyor ki birşey yapasaniz..heleki yanlız iseniz
EmelBG Mugesen Ben herşeyi 35 haftaya adapte ettim canım .Sanmıyorum enerjim tükenmez 32 haftadayım gayet iyiyim göbek vs çok sisik değil Zaten yapı olarak 9-10 kg arası aldım o yüzden sorun yok .35’de randevuya gideceğim doktara temizlik yapmaya başlıyacagım 36 -37 olur o ara .Eee sonra kıyafetleri yıkarım ütülerim şifonyer gardolap gelir tosbigin çantaları hazırlarım 38’de hazır oluruz .Yoksa işkence vakit geçmiyor 🙈🎊🎊🎊
Mugesen Littlemisssunshine giyim konusu bendede sıkıntı ya.. eşimden falan idare ediyorum... cunku 1 ay için birşey almak istemiyorum açıkçası.. cunku hem hamile kıyafeti pahalı hemde birdaha giymeyeceğimi biliyorum.. bu yüzden tayt eşimin kazanları t shirtleri derken Yuvarlanıp gidiyoruz.. wc konusu zaten number one hani.. orda yaşamayı bile düşünüyorum.. 🤣🤣 evin en sık ziyaret ettigim bölümü 🤣🤣
Mugesen EmelBG valla yazını okurken bile enerjini hissettim inanırmısin dilerim bu şekilde devam eder.. gebelik 42. Haftaya kadar da oranlara bakarsak 41. Bulan zor.. nedense turkiyede buna musade edilmiyor.. her zaman olmasa da bebeğin bulunduğu su yeşillenir 40. Haftadan sonra.. Gerçi sürekli kontrol edilir bu durum.. birde 40. Dan sonra plasenta kirenclenmeye başlar .. herhangi bir sorun yoksa belki 42. Yi beklerler ama hiç sanmıyorum.. 😊😊😊 heleki burdaki doktorlar.. Minnoş lar ne zaman isterlerse o zaman gelsinler, allahım izniyle inşallah..
EmelBG Mugesen Bizim doktor sağolsun normel doğumcu bi sıkıntı çıkmadıkça bekliyor o yüzden hayırlısı neyse o olsun diyorum .Türkiyede zaten direk en kolayına kaçıyorlar genel olarak ve genel olarak hamilelelerde artık kolayına kaçıyor kirli bilgi fazlalığından dolayı ... Hayırlısıyla inşallah canım 🎀💜💁🏼♀️
Denizbetul EmelBG bazen diyorum hadi kalk.yap herşeyi hazırla sonra diyorum dur daha 59 gün var 😂😂bide bana 100den sonrası o kadar çabuk geçti ki geçen havalara uçuyodum ikili rakamlara indik diye ne ara 59 oldu anlamadım
EmelBG Denizbetul İlk zamanlara koyarsak geçiyor illaki onu hazırla bunu yap derken de şimdi bende boşta bekliyorum gün geçsinde hazırlayıp diye ondan herhalde yine cinsiyeti beklediğim vakitler gibi geçmiyor 🙈💁🏼♀️💁🏼♀️
Mugesen EmelBG aynen kuzum haklısın sana katılıyorum.. bizimki de duyduğuma gore 39. Gibi dogurtturuyor egee bir sorun olmazsa 1. Si normal doğumcu 2. Si de normal planlıyoruz.. artik takip etmez birbirimizi bakalım.nasil ne olacak ne zaman olacak..😘
Canparcam Fulyax sıvı deterjanla mı yıkadınız kaç derecede bende başlayacağım o kadar çok ki 33+5 teyim
Fulyax Canparcam Evet sıvı deterjan 30 derece yıkadım ve az sıktırma yaptım çok buruşmasın diye zaten kir yokki üstünende tozlar gitsin diye😊 şuanda son posta kaldı çarşaflar 🙄
EmelBG Mugesen Takip edelim canım bakalım Ne zaman gelicek tosbikler 🙈💁🏼♀️.En hayırlısı neyse o olsun hakkımızda a💜🎊
Nefesliva EmelBG 35 +2 alışveriş bitti eşyaları yıkayo yerleştirdim bu haftada evde temizliğe başladım 37 ci haftama kadar herşeyi bitirsem diyorum🤔
Eeelllliiiiiifffffffff EmelBG 33 haftalığız kıyafetler yıkandı ütülendi yerleşti çanta hazırlamadık daha ev temizliği kaldı birde inş bende normal düşünüyorum🙏🏻💙
Laurenkiz EmelBG 36.dayız, herseyi hazir, sanirim oglumuz da her an gelmek istiyor gibi, Basi dogum kanalina yakinmis, bu haftayi da atlatayim sonra izin ve beklemece insallah🙏🏼🙏🏼 Herkese sağlıklı doğumlarrr
Fulyax Canparcam Ben koydum ama bebek için olan yumuşatıcı ben yurdışında yaşıyorum burda var natürel içinde parfüm yok normal yumuşatıcı gibi değil yani hatta Neutral wasmiddel diye geçiyor bakabilirsiniz neten türkiyede varmı bilmiyorum
Yesilmavi535353 iyi akşamlar🙂 bizde 33+2 olduk oğlumla. Odası geldi sadece alışverişimiz bu ayın sonunda olucak ☺️ Hala hiç bişey almadım sadece hediyeliklerini hazırladım ev temizlenmeden eşyalarını yıkamıycam gerçi bi yanım geç kaldığımı söylüyor ama🤔
EmelBG Yesilmavi535353 Yok canım ya normel vakitte yapıcaksın zamanlamayıı bence kişiye göre değişiyor geç erken bence tercihe kalıyor yani🎊