EmelBG Papatyali Bende hiç geçmedi yaaa ilk günden bu haftaya kadar ilerlemiyor .Totemde 32 hafta ama gel bana sor nasıl geçti merakla heyecanla beklemekten hep 🗣😶.
Papatyali EmelBG ya ben sürekli bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum o yüzden yoksa evde oturunca boş boş hiiiççç geçmiyo sende çık gez dolaş oyalan 🌹 Buralara kadar iyi geldik yine 😬❤️
Nurbursa EmelBG bende de hiç geçmedi hala da geçmiyo. Bende 32 yim bundan sonrası hiç geçmiyo diyorlar oof of :(
EmelBG Papatyali Bende öyle yapıyorum ama geçmiyor yine her gece gün saydıkçaa herhalde o yüzden .Evde dursam çıldırırım 🤐.
Mavi20 Maviii ay benden bi tane daha yuppiii🤓 adımızda benziyor yoksa biz kardeşmiyiz 😀 bi yandan içimde korkuda var ay zamansız gelirse falan diye ama yok hala araştırıyoruz 😂
Littlemisssunshine Ben de 37. Haftadayım :) 8 kasım gözüküyor doğum, herşeyi hazır bizim de bekliyoruz sadece :)
EmelBG Littlemisssunshine Maşallah sizin ki kapıda tatlım en tatlış vakitler zaman geçmez ama olsun 🤗
Maviii Mavi20 zamansız gelme korkusu bende de var kiiii 😍😍😍 ya evet benziyor isimlerimiz ❤️ zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 😊