Semilk05 Gün itibariyle hoşgeldin 3. Trimester 🥰 kızımla 27+0 patlıcan 🍆 olduk. Son 91 🧿 Yavaş yavaş geceleri dönerken yataktan kalkarken zorlanmalar başladık 🥹 Ya siz anneler kaçıncı trimester nasıl gidiyor ?
Ormanmeyvelii Semilk05 Sen birde 35. Haftadan sonra gör aşkım yürüyebildiğine dua edersin 😂😂 korkutmak gibi olmasın da ağırlaşıyor insan o haftadan sonra bol hareket et çok kilo almamaya dikkat et doğum yaklaşıyor çünkü
Qnl Semilk05 ahhh bizde yarın 27 olucaz inşallah ben 2 haftadır sağımdan solun a zulüm ile dönüyorum valla ya :( bnm erken başladı sanırım
Aselsmoms Semilk05 biz de 27+0 olduk oğlumla 🥰 rahim ağrısı dışında sıkıntı yok çok şükür yataktan zor kalkiyorum o ağrıdan 🥺 çok çabuk geçti zaman cinsiyeti merak ediyordum ben daha ne ara geldik sonlara 🤣🤭 sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşaAllahh canım 🥰🌸🤲
Anonymousmom Semilk05 33 haftalık yatakta dönmekte çok zorlanıyorum çatı bölgem ağrıyor, gece tuvalete kalkmak işkence resmen 😔
Semilk05 Ormanmeyvelii ayy inşallah kolay atlatırım zaten yavaş yavaş başladı artık farkındayım zorlanacağımın. Şu zamana kadar 5,5 kilo almışım toplamda bakalım 3. Teimester bitene kadar kaç alıcam 🫣
Barbekusos Ormanmeyvelii ya cidden 35 dönüm noktasiymis :)) 3 gün önce bile sanki daha rahattım su an yattığım yerden kalkmak zulüm geri yatmak daha da zulüm :) canlari sağ olsun bebislerimizin:)
Semilk05 Aselsmoms inşallah canım benim seninle aynıyız benimki kız seninki erkek hatırlıyorum seni 🥹 bakmışız zaman öle geçmiş ki seninle doğuma son günleri sayarız belki 😂
Semilk05 Anonymousmom o tuvalet sorunu bende de var kalkarken eşim mutlaka uyanıyor çabalarımı farkedip hadi tosbiğim diye ittiriyor arkamdan öle kalkıyorum 😂😂
beyazgull 29 haftaya girdim uyumakta zorlanıyorum bende dediğiniz gibi 3.zamana gelince bende zamanın hızlı gittiğini anladım şaşırdım :))
Aselsmoms Semilk05 kızım gününden önce geldi 37+3 doğdu bakalım kardeşi neyi tercih edecek 😅 inşaAllah vakitlerinde gelirler 🤲🌸😘
TeoMom Semilk05 Yarın 34+0 oluyoruz ve bir tık ağırlaştığımı hissediyorum bu hafta geçen haftalara göre biraz daha ağrım var az kaldı allahtan geçiyor vakit gerçekten bir şekilde
EmineDefneGokce Semilk05 son 93. Uykular şimdiden haram. Dönmek çok zor ya göbeğimden değil de heryerim ağrıyor 😞