Ormanmeyvelii Kubraozkann11 Normal canım 24. Haftaya kadar vaktin var. Bebeğin yerleşme durumu plesantanın durumu bile hissetmene engel olabiliyor. Tabi yine de doktoruna danış
Ayseelaa İlk gebelik için bu haftaya kadar normal kabul ediliyor karın içi yağlanması fazla olan ve ya geniş olan kişilerde de oluyormuş sanırım ne kadar doğru bilemem bende 26 haftalık gebeyim emin ol hissetmedigin zamanları unutacak kadar hareketlenecek☺️
Kubraozkann11 Ayseelaa ayy inşallah aslında zayıf biriyim de ama hissedemiyorum kuşkulanıyorum neden hareket etmiyor diye
usenmedimyaptimbirvelet Ayseelaa merhaba hangi haftadan sonra sıklaşıyor benim 24 hafta ama bir gün net hissederim bir gün hissetmem veya balık kıpırdaması gibi o da saniyelik bir şey
misirveannesi Kubraozkann11 benim plesante ön duvardaydı yani bebekle göbeğim arasındaydı ben 24. Haftada hissetmiştim. Detaylıya girince belli olur
ipekk53Bulo01 Bende 20. Haftada hissetmiyordum şu an 24+6 yım çok şükür düzenli olarak hissediyorum hatta bazen karnımda bebeğimin olduğunu unutup birden hareket edince korkuyorum 😁😁
Ilahem Kubraozkann11 hiss edersin canim uzulme.benim ikinci gebeliyim 20+3 gebeyim yeni yeni hiss ediyorum.normalda 2.ci gebelik daha erken hiss edilir diyolardi ama.insandan insana deyise biliyo
Gizem0610 Kubraozkann11 ben 18.haftada hissettim karnımda dışardan belli olan seyirmeler oldu bence yapıdan yapıya insandan insana farklılık gösteriyor bu telaş yapmayın doktorunuza danışın tabi yine
Kubraozkann11 Duygueda 20 haftamın sonunda 1 kere hissetttim ama 21. Haftamın sonun harketlerini tekmelerini ne tarafda ayağı ne tarafda kafası var hisseder oldum ve saat kaçda kalkıyor nezmaan kalkıyor hissettiriyor çok şükür sende hissedersin ama stres yapma hissetmiyorum diye