Melved Kızlar bebişleriniz kaç kilo 34+0dayız 2770 dedi bugün bize 10 gün önde gidiyor ama yine de bana biraz az geldi sanki🤔🤔
Nefesliva Melved azmı geldi Çok güzel kılosu maşallah 33+4 te 2300 dü 1 hafta önde demişti haftalarımız nerdeyse aynı
Bsk2101 Normal bir bebeğin 3 kilo civarı doğduğunu düşünürsek gayet de ideal hatta doktorunuzun dediği gibi önden de gidiyor neden az gelsin ki. Daha 34.haftada 2700 böyle kilo alımıyla 4 ü görür 😊 benim 35+3 te 2750 dedi haftasıyla uyumlu dedi mesela 😊
Melved Bsk2101 iki hafta önce 3 hafta önde gidiyordu şimdi 10güne düşmüş. iki haftada 500 gr almış bu normal se sıkıntı yok. Böyle önde gidip de sonradan yavaşlamasından korkuyorum açıkcası
Bsk2101 Melved zaten son iki hafta yavaşlayacak istesen de istemesen de çünkü artık büyüyecek yerleri kalmıyor. Çok önden gitmesi de seni doğumda zorlar sağlıklı olsun da kilosunu hiç dert etme sen canım 🤗
Melved Nefesliva inşallah böyle devam eder canım son haftalarda çok almıyo diyorlar ya yeri daraldığı için ya öyle olursa diye korkuyorum 3500 falan olsaydı daha korkum olmazdı fazla 🤗
Feyzanur06 Melved benimki 5 gün geriden geliyor 2 hafta geri veya onde gitmesi sorun degil ne anliyorsunuz bu kadar kilolu olmasindan hic anlamiyorummm
Gul_hamad Feyzanur06 vallah benim kaynanam cok kilolu olmasin,biraz zayif olsun diyor. Nazar degmesinden cok korkuyor garibim ))
Melved Feyzanur06 kilolu olup olmamasında değilim gününden önce alacak zaten o zamana kadar en azından ortalama kilosuna ulaşsın istiyorum. Size ne hem kendi çocuğunuza bakın boş yorum yapıp insanları germeyin
Tirtisin-annesi SedanurAydnAta 13 gun geride olduğunu doktorunuz mu söyledi. Bence normal kilosu. Zaten 34 den sonra kilo almaya başlıyor bebekler normal doğum düşünüyorsanız daha cok zamanınız var o zamana gayet güzel olur kilosu :)
Feyzanur06 Melved post açan sizsiniz ne demek sanane 2,5 kilo ile 4 arasi zaten normal sayiliyor 10 gun ondeymis te ama az gelmişşş:))) geriden gelenler de var yani bilin istedim. neyse hepimizin gayesi bebeklerimizin sagligi hayrli dogumlar dilerim