Udu Sevimlianne_adayi ay lutfen boyle fotolar yuklemeyin hamile miyim diye de yazmayin , senelerdir hamile kalmaya calisanlar varmis ve bunlari neden gozumuze sokuyorlar diye post acip lincliyolar sizleri HAMİLELİK APLİKASYONUnunda hamileligin paylasilmasindan rahatsiz oluyorlar lutfen duyarli olur musunuz hayret bisey 🤣🤣🤣🤣🌺🌺🌺
Armess_loya Udu bilakis hiç rahatsız olmuyorum canım şahsen, o kadar çok seviniyorum ki böyle güzel gebelik postların olmasına, özelikle de mucizevi şekilde kalanlara❤️ hasetlikle beslenen kalpler yalnızlığa mahkumdur der susarım😉❤️
Yagmurrr98 Udu Buranın gebelik üzerine kurulmuş bir platform olduğundan haberleri yokmun lincleyen kişilerin daha neler göreceğiz bakalım
Udu Armess_loya kesinlikle olmasi gereken bu o kadar ugrasip hep husranla dönerken birinin hamilelik haberini aldigimda o kadar seviniyodum ki hep hayal ediyodum bana da nasip et Allahım diye çok şükür sonunda nasip oldu içi kiskanc fesat insanlar hic biseye sahip olamaz once o fesatligi birakip gönülden istemek lazim once herkese sonra bana diye ama bunu nasil anlaticaksin cift cizgi gorunce bile delirenlere 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Armess_loya Udu Herkes kalbinin ekmeğini yer canım nasip işi bunlar… Acılar paylaştıkça hafifler mutluluk da paylaştıkça çoğalır. Kiminin mutluluğu bazılarının gözü batar ama dediğim gibi kalp güzelse niyet de ona göre şekil alırmış❤️
1ciftyesilgoz Konu sahibi üzülme zamanı var elbet o gün gelecek 💕 ben de dış gebelik geçirdim Eylül ayında iğneyle düşürüldü . Sen kaç ay korundun ve dış gebelik sonrası ne zamandır deniyorsun ?
Sevimlianne_adayi 1ciftyesilgoz 2. Buçuk oldu iğne ile düşük yaptıktan sonra 2-3 ay korudum tek o kadar olmadı bi daha pco çıktı yumurta çokluğu ilaç kullanıyorum 4 ay olacak kilom yok sivilcelenmen yok tüylenme yok bugün bana ders oldu daha da test falan görmek istemiyorum kadın doğuma gidicem bariz pozitif idi 2 dk içinde gördüm çizgiyi kuruma da değildi yAni
minikumutlar Sevimlianne_adayi canım yaa erken gebelik testi hepp yalancı pozitif gösteriyor bendede oldu
1ciftyesilgoz Sevimlianne_adayi bu test bana da aynı böyle pozitif gibi çıkarttı kan verdiğimde 2.5 tı değerim düşün onu bile pozitif gösterdi . Sonra adet olmuştum zaten . Ben de 2 ay oldu dış gebelik olalı bi ikş ay sonra korunmayı bırakacağım.
SemaArin Sevimlianne_adayi KAÇ ÇIKTI ÇANİM KAN SONUCUN BENİMDE BÖYLE ÇIKTI BU TESTTE KAN VERDİM NEGATİF ÇIKTI 2 GÜN SONRA POZİTİF GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR
Sevimlianne_adayi SemaArin umarım benim de öyle olur demek isterdim ama sanmıyorum ben Ovulasyon testimde bildiğin yumurtlama gösteriyor https://resimyukle.io/g/CdJCiulcSE
Beratmomss Sevimlianne_adayi bende erken gebelik testi yaptım geçen ay o kadar belli cizgiydi ki bildiğin pozitif yani silik bile değildi kan verdim negatifti adet oldum sonrada . Erken gebelik testi çok hayal kırıklığına uğrattı beni asla güvenmem daha . Bak hatta yükleyim resmi , kamerada yine belli değil o kadar ama elimde kıpkırmızı pozitif olmuştu
Sevimlianne_adayi Beratmomss aynen en büyük hayal kırıklığım gerçekten yAni blm ama artık tüm ümidim bitti Benim ama şuan Ovulasyon testi yaptım mesela yumurtlama gibi bakar mısın https://resimyukle.io/g/CdJCiulcSE
Beratmomss Sevimlianne_adayi evet yumurtlama görünüyor değerlendir dicem ama adete kaç gün var ki? Eğer adetine daha varsa gecikme bekle öyle tekrar kan ver belki yükselir, hemde degerlendir bu günleri belki yumurtlama vardır bilemeyiz . İnşallah bu ay sevindirici haber alırsın. Olmasa da üzülme illaki o güzel haberi alacaksın Allah’ın izniyle.
papatya-0 Sevimlianne_adayi tekrar yumurtlama olmuş olmasın canım ama böyle cikmasida tuhaf ovulasyonda belkide daha çok yenidir hayırlısı olsun
_Hill_ Sevimlianne_adayi merhaba canım adetine kaç gün var ve kaç çıktı betan? Adetine varsa belki yükselir o yüzden soruyorum
Udu Yagmurrr98 lincleyeninde yukarda canimmmm canımmmmmmmm diye yorum yapmasi beni daha çok şok etti 😂😂 hayretler icindeyim insanları anlamak cok zor Allah guzel bi hamilelik nasip etsin 🤗💕