Selimunl Aylaayla 3 sene önce umut hanımda doğum yaptım. Sekreteri eşimin kuzeni🙈 o yüzden gitmiştim ona sur idi hastanenin adı hatta
Aylaayla Batuska evet gittim hem Tuba hanıma hem Banu hanıma... Tuba hanım tatlı ve ilgiliydi. Banu hanım biraz soğuk yapılı,sakin. Ancak benim içime sinmedi orası. Şimdi Medipol Çamlıca’ya gidiyorum yaklaşık iki aydır..
Aylaayla Ferihan Banu değildi sanıyorum ya evet Umut’tu... Bilmiyorum bana soğuk geldi...9. Haftamdı ilk defa kalbini net dinleyecektim bir yada iki sn açtı sesini kapadı. Çok hoşlanmadım o tutumundan heyecanımı paylaşamaz diye gitmedim birdaha..
Batuska Ferihan ocak ayında muayene oldunuz mu hiç. umut hanimin yılbaşından sonra muayene ücreti ne kadar olmus
Batuska Aylaayla ben ilk doğumu mu umut hanımda yaptım çok ilgiliydi .çok güzel normal doğum hikayem oldu sayesinde.ama şimdi umraniyeden tasindim son zamanlarda yine gitmek istiyorum ama fiyat bilgisi alamadım telefonla
Aylaayla Ben sorduğumda 900 normal 1250 sezeryandı..Bundan iki iki buçuk ay evvel çok uygun bir hastane..