Brlgry 24+5im bende ocak sonu annesiyim ama ocak ortasına kayabilir gibi hissediyorum bende. Alisverisinin buyuk bir kismini yaptim. Odası, bebek arabası hazır. Bezleri 1 ve 2 numara aldim biraz huggies piyasadan cekiliyor bulduklarimi kaptim hemen. Kıyafetlerinin çoğu bitti. Dışarılık kalın bir kiyafet alıcam kisliklarin tamamen cikmasini bekliyorum. Hepsi burada da anne bebek bölümünde indirim vardi dün sampuan islak mendil banyo termometresi birde köpük banyo filesi aldim. Tabi yinede hala alincak seyler var ama baya azalttım. Kendime pijama vs. kasim ortasi sonu gibi falan alirim. Alışveriş uzun sürüyor ben 18de basladim 25e geldim hala daha var Kasım sonuna kadar bitiririm insallah. 1 ay onceden hazir olsun her seyi istiyorum. Az kaldi son 3 ayimiz heyecanlaniyor insan sabirsizlaniyorda 🤗 Uykuyla alakali pek sıkıntım yok henuz geceleri rahat uyuyorum. Bu ara kizim kazi calismalari yapiyor icerde büyüdüğü icin yer aciyor sanirim kendine azcik canimi acittigi oluyor ara ara. Bel agrim cok var bu aralar.