Minikbalpetegim Kızlar selam beklenen adet tarihim bugündü ama belirtilerden şüphelenip kaset test yaptım. 1 dakika bile geçmeden çift çizgiyi gördüm çok şükür ama adet gecikmesi olmadan yaptığım için emin olamıyorum. Bu testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı?
Haticevrl Minikbalpetegim bende adetten önce öğrendim çift çizgi çıktı 3.4 gün falan vardı kan verdim 111 çıkmıştı
Minikbalpetegim Haticevrl kan testi için adet gecikmesini bekliyim dedim ama şimdi pozitif çıkınca heyecan yaptım 😊
Minikbalpetegim E_rcimkara Görsel ekle diyorum ama bişey olmuyor canım nasıl ekleyebilirim bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mekklc Minikbalpetegim Google mutlu resim yaz fotoğrafı ordan kopyalama yap ve buraya yapıştır canım 🥰
Jfhfjg Minikbalpetegim evet cnm gebeliğin var 😌 Bende 6 gün önce öğrenmiştim adetim 6 gün geçmişti ama benimki çok belirgin kırmızıydı seninki belki baya küçük bi şuan 5+5 iz tam 5 haftalıkken yapmıştım sanırsam testi ondan belirgindi kan verdim beta hgcde 4586 çıkmıştı
Minikbalpetegim Jfhfjg Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Mayıs ayında 8 haftalıkken bi kaybım oldu o yüzden hemen heyecan yapmak istemedim ama çizgi 1 dakika içinde belirdi inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur 🥰
Jfhfjg Minikbalpetegim inşallah cnm darısı bana benimde bir kaybim var düşük yaptım bu sefer sağ salim alırım kucağıma inşallah 🙏