Öncelikle detaylı yazacam uzun yazı okumak istemeyen okumasın
38+6 günlük doktor kontrolüm vardı bu arada devlet takıpliyim nst cekildi birkac sancı cıktı vajınal muayene oldum 2 cm acıklık denildi eve geldim zaten o günden önce ki günde benm sancılar başlamıştı sürekli kasılma şeklinde oluyordu ama düzensizdi 39+0 oldugum günde cok vardı kasılma öncelikle güzel bir duş aldım yürüyüş yaptım yemegimi de yapıp hastaneye yollu tuttum hastane geldik muayene oldum 2 cm acıklık yine denildi cok şaşırdım hiç ilerlemişti saate 6 dıydı oradaki hemşire senin ilk dogum burada yaptıramayız Antalya merkeze gitmen gerek dedi bizde yolla koyulduk saat 9 gibi hastaneye vardık muayene edildim acılmam 5 cm olmuştu ama snt sancı cıkmadı yatışım verdi bekledik saat akşam 10 gibi yatiş oldu 5 cm ile sabah 6 kadar bekledik acılma ilerlemesi suni sancıya başladılar suni sancıdan sonra yavaş yavaş ilerledi saat başı bir cm yada yarım cm şeklinde saat 11 gibi acılma 7 olunca suyumu patlattılar artık sancılar dayanılmayacak kadar oldu sezeryan istedim ama yok denildi sancı cekmeye devam ettim saat tam 13:20 de doktor muayene etti tam acıklıl denildi catala alındım 3 ıkınma ile kızıma kavuştum ıkınırken hiç bagırmadım derin nefes alıp uzun ıkındım 13:27 gece kızımı kucagıma aldım 3300 Gr doğdu şuan da evdeyiz kızımla 4 kasım sabah başlayan seruvenim 5 kasım 13:27 de bitti cok şükür 13 saat sancıdan sonra… Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.