Deletedmom_37 kızlar 19 haftalık hamileyim göğüs uçlarım soyulmaya başladı zaten çok göğüs ucum da yoktu içe dönük biraz ama neden soyulmaya başladığını anlayamadım ya başına gelen var mı
Busee8 Deletedmom_37 soyulmayamı başladı Allah Allah ilk defa duyuyorum böyle birsey sen bunu doktoruna sor bir canım
1erkekkannesiiii Deletedmom_37 dokunmayın bisey sürmeyin uyarılması erken doğum riski yaratıyor demişti doktorum hiç ellemiyorum yara içinde göğüs uçlarım. Gümüş kapak aldım doğuma az kala kullanacagm insallah geçer
Aybukedg Benim de öyle olmuştu. Büyüdüğü için çatlıyo sanırım o yüzden. Benim çok kaşınıyodu nemlendirince sakinleşiyodu. Doğal içerikli nemlendirici sürün. Göğüs ucu mantar olabiliyomuş o yüzden elinize geçen her kremle nemlendirmeyin.
Selisce Badem yağı sürün çok iyi nemlendiriyor benim 13 den beri soyulmaya başladı kullandığımdan beri normal haline döndü günde bir kere sürüyorum yetiyor
1erkekkannesiiii Deletedmom_37 gümüş kapağı kaynatıp dezenfekte ediyorsun günde 1 saat takıyorsun canım iyileştirme özelliği var kreme gerek kalmıyor. Emzirirken krem kullanın deniliyor. Ben doktora söyledim doğum yapmadan krem bisey sürme oynama sakın dedi. Kabuk bağladı onu bile sökme dedi. Ben de pek bilmiyorum