Deletedmom434 EsenPelin lohusa sepetinden bir pijama 130₺ ye bir gecelik 80₺ ye aldım birde pierre cardin’in indirimden 68₺ ye pijama aldım
SelmaGl EsenPelin ben normal bi iç çamaşırcıdan 60 tl ye bitane pijama aldım bide instagramdan jarpierreoutlet diye bi sayfa var ordan 86 liraya sabahlıklı pijama takımı aldım gecelik almadım
Hannah EsenPelin kompedan da çok uygun fiyata ve kumaşı güzel pijamalar oluyor isterseniz sabahlıklı takimlar falan da bulabilirsiniz ben oradan almıştım
Bahar11mucize EsenPelin annem bitane pazardan almış 80 liraya bitanede lcw den aldım 40 liraya bide boydan alıcam büyük ihtimalle çok giymem onuda pazardan alırım
Brlgry Deletedmom434 lohusa sepetinde çoğu L bedene kadar normalde L kullanıyorum ama kalıpları nasıl acaba L var L var 🤔
EbruSamet çok pahalı her yerde kapalı çarşılarda bile çok ben 2 gecelik 1 pijama takımı düşündüğüm içim 300 ün altında fiyat göremedim henüz 🤦🏼♀️ lohusam.com a bakabilirsin canım azda olsa indirime girmiş
Selisiiim EsenPelin İstanbuldaydan ben Eminönü den aldım iki tane hem pazarlıkta yapabiliyorsun gayet iyiydiler 👍🏻
sydv EsenPelin sabahlıklı dantelli geceliği lohusacenneti.com dan aldım normal daha rahat bi pijamayı lcw dan aldım ☺️
mrymdnr EsenPelin Ben dagiden aldım defolu diye ayırdıkları ama defosuz sorunsuz olan bölümü varmış 3lü takım olarak aldım 160 tl ye