Arzu9522 ben orda doğum yapmadım ama 26 haftaya kadar takıpli hastaydım sonrasında begenmedım hastaneyı değiştirdim acildekı doktor hıc iyi degık acıl bısey olsa ılgılenıcek kimse yok kendi doktorum izne ayrıldı acıl durumum vardı telefonları kapalıydı 1 ay ulaşamadım neyse dedim devam edeyim enfeksıyonum var dedim her ılacı yazdı enfeksıyon ıcın olan ılacı recetesız ben aldım aynı hastanede baska doktora gıttım bebegım suyu az dediler benı perınotolıjye yolladılar şükür sorun çakmadı kanamam oldu acıldekı doktor sorun üstüne sorun cıkardı 26 haftalık oğlumu 22 olctuler vs vs dedım hastane odalarını gezeyım normal doğum odaları mınıcık bı tv bı yatak bı tane de berjer gıbı koltuk var nst makınaları eski makinadan dedım suit odayı gezeyım orda ekstarafn bıraz daha büyük sadece fazladan koltuk var temız Bi ger değil ben bunları görünce anında hastaneyı değiştirdim en azından daha temiz duzenlı hastaneye gıderım Allah korusun bebegım küvete girse bakamazlar bıle size tavsiyem doğumunuzu basarının sağ çaprazında kalan Avrasya hastanesine gitmeniz ucunu görseniz ne dedıgımı anlayacaksınız sıstem randevu sıstemı arkadaşım doğum yaptı sankı otel odasında doğurdu en küçük odaları bıle basarıdakı suıt odayla aynı boyutta tertemız başarı hastAnesınfe randevu sistemı yok halk ekmeği kuyruğu gıbı ama Avrasya oyle mı hastane var hastane var başarı aynı Eyüp devlet hastanesi gibi