sunmomy Kızlar geceleri yatarken ya da öğlen de ağrıyo bu aralar bacak aramda ağrı var vajinamın kemikleri mi ağrıyo eti mi ağrıyo anlayamıyorum ama cok fazla ağrım var bu normal mi yaklaşık bir haftadır böyleyim
Lavinya1014 sunmomy benimde sabahları sağ bacak aramda kasığımda ağrı oluo ara ara doktorm baktı normal dedi ama benimde kafama takılıyo 22+5 im bende
Lavinya1014 sunmomy vajinal varis yok baktm iyice vajinaya daha cok kas eklem ağrısı gibi benm gün içinde grciyo sanırm uzun süre aynı tarafa yatınca oluyo salı günğ detaylımz var ozmaanda sorucam doktora magnezyum kullanıyorum 2 aydır
Mervebozo Bence normal.artık bebek kilo almaya başlıyor tam anlamıyla. O yüzden aşağıya baskı yapıyor olabilir
sunmomy melike_33 magnezyumu cok zor iciyorum bulantılarım malesef devam ediyor ilaçlar da midemi aşırı bulandırıyor
melike_33 sunmomy magnezyum u mutlaka içi rahatlarsiniz evet bulantilar büyük sıkıntı malesef doktor birsey yok dediyse iyisinizdir inşallah ama bnm doktor yönünden çok sikintiliyim doktorum birsey yok dedi doktor değiştirdim enfeksiyon çıktı kan sınırda düşük çıktı 🤦♀️ bnm de sancim vardi
incikinannesi sunmomy su da erişenler mideni bulandırıyorsa hap şeklinde magnezyum isteyebilirsin doktorundan ben toz olanı içemiyorum
teacherozlem sunmomy canım suda eriyen içme velbon var hem kalsiyum hem magnezyum hem d vitamini var içinde doktorum bana ona verdi hap şeklinde çok da iyi geldi
Hilalysr sunmomy bende çok ayakta kaldığımda yorulduğumda bacak aramla vajina aram çok ağrıyor sol bacağıma bile vuruyor ağrı. Yorulmama bağlıyorum
Lavinya1014 sunmomy foto ekleyebilsem atıcam buraya ilk ağrımaya basladgı zamanda doktoruma netten götselini buöup atmıstm tam olarak neresi ağruduğını
Lavinya1014 sunmomy https://imgyukle.com/i/JV3IvP Bişiler yaptm ama olmstur inş tam buraaı bak ve sağ kasığm ağrıo