ayseeray1 Merhabalar, 9 haftalik gebeyim,progeston kullaniyorum,düşük riskinden dolayı,doktor aşağıdan kullanmami tavsiye etti,kullanınca kireç renginde akinti geliyor, normal mı sizce
Gamzeerdgn ayseeray1 ben ilk 12 hafta kullandım 20. Haftada erken doğum rıskınden dolayı gerı başladım 31 olduk doğuma kadar da devam kullandıktan sonra beyaz kırec gıbı akıntı gelmesi çok normal bende çok oluyor helekı ayağa kalktıktan 10 dk sonra felaket oluyor üç camasırım kas katı oluyor kuruyunca da pütürlü bı hal alıtor akıntının bulaştıgı yer
1erkekkannesiiii ayseeray1 normal canım kullanırken iyice it öyle ya da Böyle akıntı geliyor çok geçmiş olsun
Arven-Umut ayseeray1 normal normal içerde eriyor fazlasını atıyor ben tüm hamileliğim boyunca kullandım 35+3 deyim hala kullanıyorum çok geri istemiyor olabilirsin eşinden destek al geriye ittirsin o zaman geri gelmesi az oluyor ilacın çoğu içerde kalıyor.
Zmraemr ayseeray1 evet çok normal fazlasını vücuttan atıyor.Gunluk ped kullanabilirsiniz sürekli iç çamaşır değiştirmektense rahat oluyor
ayseeray1 Teşekkür ederim,o zaman bendeki de normal ,sizede çok geçmiş olsun,inşallah hayirlisiyla bebeğinizi kucaginiza alirsiniz Gamzeerdgn
Eceninanne ayseeray1 fitili ilk kez duyuyorum bende düşük ihtimaline karşı progestan igne yapiyrm her hafta
Asdfka_1 Bende erken doğum riskine karşı kullanmaya başladım 3 gün önce . İlk iki gün fitil olarak kullandım ama bende aşırı kaşıntı yaptı dayanamadım dün akşam da ağızdan aldım bu yüzden. Aranızda böyle olan var mı ?