Dilaraa23 Affedersiniz dışkımı yaptıktan sonra karabiber gibi minik minik şeyler geliyor yada küloduma geçiyor geçen günde kanamam oldu bir kere, gebelikte yaşayan var mı bunu yoksa genel cerraha gitmek zorunda kalıcam
emiray Dilaraa23 merhaba benimde doğumdan sonra oldu daha doğrusu yeni farkettim et parçası gibi biraz şişlik var sanırım doğumdan sonra aşırı baskıdan oluyormuş genel cerraha gitmek en mantıklısı çünkü diyet ve farklı bir şekilde tedavi için yol izliyorlar 🙏
Dilaraa23 emiray evet şişlikte oluyor nadiren 🥲sizin minik parçalar oluyor mu o bana tuhaf geldi bide daha 18 haftalık gebeyim 🙄
emiray Dilaraa23 ben doğumumu yaptım birsey yoktu anal bölgede et parçası gibi birsey oldu daha önceden şiş şeklindeydi ama suanda sanki şiş inmiş ve sadece sönük bir et parçası gibi kaldı bu doğumdan sonra düzelebilir kendini toparlayabilir diyorlar ama herkesin her söylediğine bence kulak asmamak gerekiyor en güzeli doktor 🥲 Bende öyle parça parça şuanda birseyler gelmiyor kanama vs yok Ağrı’da yok dediğim gibi sadece et parçası şeklinde
emiray Dilaraa23 Sizde genel cerraha randevu alırsanız onlar size farklı bir yok izleyebilirler sonuçta gebesiniz ileride kansızlık gibi sorunlar yaratıyor kan takviyesi yapıyorlar 🤗