pamukannesi25 Yaa ne güzel 😌 şimdi bana cuma günü tekrar gel dedi o gün bida bakıcak bida çatı yapabilir şu çatı olayı beni geriyo bakalım nasıl olcak
Simya tecrubesizanneadayi12 bende bebek arabasına degil odssına başka ihtiyaclarına para harcamayı düşünüyorm bi model begendim baby care eşimde bende çalışıyoruz buna ragmen baktıgım araba modelleri 3 binin üstünde degil bende şaşırıyorm 15 hin üstü bebek arabası alanlara ama tabiki tercih meselesi
OzGus Ben de bebek arabası ve puset almak istiyorum ama karar veremedim markasi ne olsa hangi tür kullanisli olur bilen var mı acaba? Bir de ben oto koltuğu puset almak istiyorum ikisi birden olan hem koltuk hem puset olarak kullanılan ürün var mı bildiğiniz arkadaşlar
as_af OzGus oto koltuklarinin ayliklari var 6. Aydan sonra oto koltugu kullanabilrisin. 0-6 ay arasi puset kullanimi olur ve puseti emniyet kemeri ile koltuga sabitlenebiliyor
Derinderin946 Mağazada deneyip Joie Litetrax 3 tekerlekli bebek arabasını aldık puseti yağmurluğu soğuktan koruması için kılıfı falanda vardı biraz ağır bi araba ama kullanışlı katlanması kolay sürüşü de çok rahat ileride de memnun kalırız umarım
Btlll07 minikmucizemmmmmm bende 13+6 oldum herşeyin ocaktan sonra çok artacağını düşünüyorum ve gece indirimi yakalayip 4150₺ aldı yoyko ultimate serisini normal fiyati 5700 erkende olsa alınmış alınmıştır 😊 Allah’tan eşimde benimle aynı fikirde ortalığı görüyoruz
minikmucizemmmmmm Btlll07 evet o konuda haklısın ocaktan sonra her şey kim bilir ne kadar artar bakalım biz daha cumartesi günü kalp atışını duymaya gitcez duruma göre bende alırım😊 hayırlı olsun güzel günlerde kullanın🥰
Btlll07 minikmucizemmmmmm amin canim rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰 İlk kalp atışı harika bi duygu 😍
Zll90 Yurt dışı fiyatları o kadar düşük ki, türkiye de bebek arabaları uçuk ciddenn yarı yarıyaaa fiyatt 20binlik araba 10bin yurtdışında 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 10binlik araba 5binnn 😭😭😭😭😭😭😭