Tuba-Sahra İlk defa kış bebeğim olcak ocakta doğum yapicam ve astronot tulum almalımıyım siz aldınız mı karar veremedim 0.3 alsam bebeklerin iri doğuyor kullanamm 3- 6 alsam veya 9-12 mi alsam yada almasam mi lütfen fikir verin
Deletedmom434 Tuba-Sahra h&m’den aldım ben içine alt üst takım yada tulum giydirdikten sonra üstüne astronot tulumu giydiricem çünkü 3-6 aldım
Aliceindunyasi Tuba-Sahra ben mothercareden 3-6ay aldım ama çok büyüktü çocuk içinde kaybolur diye geri iade ettim 0-3ay daha mantıklı ben manisa da yaşıyorum marta kadar anca giyebilir aralıkta doğum olucak büyük olmasının bi avantajı yok yani
Chan Gamze612 Maalesef her çocuk bu standartlara göre doğmuyor. 0-3 ayı doldurup giyemez hale gelmesi kısa sürebiliyor. 3-6 ay biraz daha uzun süre kullanılabiliyor ve her yerin 0-3 bedeni aynı olmuyor maalesef. Kimisi daha ufak kimisi normal boyutta.
dogamoms Benimde doğumum ocakta ben astronot tulumlardan almadm peluş içi tüylü tulumlardan aldım çnkü çevremdeki herkes üstüne battanryide örtceksin o kadar kalın bişeye gerek yok dediler karda zaten yürüyerek benekle gezemezsn dendi bilemedm
Simayyy Ben 0-3 aldım çünkü baya büyük ve en fazla Mart’a kadar giydirilir, hastane felan en sık ilk aylar çıkılıyor ve Ocak ayı çok soğuk olur