Krzftma_ Anneler travel sistem bebek arabasını asla önermiyorlar ağır kullanışsız ve çok yer kapladığı için kabin boy almak istiyorum ama yenidoğana uygun olur mu sizce
Merveclnk Krzftma_ ben de kabin boy almak istiyorum şubat doğumlu zaten bebis 3 4 ay çıkarmam diye düşünüyorum tek sknti çift yönlü olmuyor kabin boylar kafam karışıyor bu yüzden 😒
Pamukkiz1666 Krzftma_ bende çok kararsız kaldım kullanan anne adayları yokmu acaba kabin tipi bize de fikir olurdu
Pamukkiz1666 Merveclnk al benden de o kadar ben mini minnacık küçük bir anne adayıyım travel sistem 152 boyumla kullanabileceğim tarz değil 😂 kabin istiyorum onda da dediğiniz gibi çift yönlü olmuyor ama bana makul olan o gibi geldi bebekler çabucak büyüyor bende Şubat’ta doğum yapicam kabinlerinde yenidoğan uygun olabi var diye duydum bana da yardımcı olabilir misiniz
Merveclnk Krzftma_ ne bilim bebisimin yüzünü de görmek istiyorum önden napcagimi bilemedim Bi tane çift yönlü kabin buldum ama yorumlarda içi çok küçük yazmışlar bilemiyorum .
Feyzanureti Benim bebeğimde kış bebeği olucak fazla dışarı çıkarmam zaten 3 4 ay geçesiye de yaz geliyor o yüzden ben traveli tercih etmiyorum. Hem çok yer kapladığından hemde bebek hemen büyüdüğünden tercihim bastondan yana
Merveclnk Pamukkiz1666 iste biliyorum onları 1500 2000 arası fiyatı var kolu oynuyor yukarı aşağı sağlam değil diyorlar ve önden sürerken tekerleri ayağa carpiyormuş kafam karman çorman odası için bile bu kadar kararsız kalmadim hemen sipariş verdim arabada takılıyorum yani 😒
Pamukkiz1666 Bende aynıyım su an inanır mısınız herşeye karar verdim bunda takıldım kaldım almışken kullanabileceğim bir ürün olsun istiyorum iki gün sonra tekrar almak istemiyorum her kafadan bir ses çıkıyor bu konu beni çok strese sokuyor
Merveclnk Pamukkiz1666 joie mirus diye bir araba var o da bahsetttigimiz gibi kolu öne arkaya oynuyor ama içi için küçük yazmışlar yorumlarda. Bitane bakmıştım fiyat fena değildi kraftın A9 modeli tek yönlü aşırı rahattı ama tek yönlü iste ay ne bilim bacım napcagimi bilemedim.
Pamukkiz1666 Merveclnk ilk hamileliğim acemi bir 21 yaşında anne olaraktan çocuğum için en iyisini istiyorum bende bir marka buldum şimdi Elele diye ama maalesef tek yönlü ama kullanışlı bişeye benziyor 3 ay kaldı doğuma herkes 6 haftalıkken almış ben daha karar veremedim😂
Merveclnk Pamukkiz1666 sen yine iyi ben eskiden daha çabuk karar verebilen bir insandım herseyi tak diye alır pişman olmazdım bunda takılı kaldım benim de 3 ay kaldı aynı şekilde hala tık yok😅
Pamukkiz1666 Merveclnk ben ezelden beridir kararsızım çocuğum bile ben gibi kararsız 14. Haftada erkek dediler 20.haftada kız olduğunu ogrendim anne kız kararsız biriyiz 😂😂😂
Merveclnk Pamukkiz1666 hahahah umarım bir an once çözülür kafamızdaki bu kararsızlık durumu kafayı yemeden 😅
Pamukkiz1666 Merveclnk ay inşallah eğer sen benden önce alırsan aldığını bana öner ben alırsam bı sürüş testi yapıp öneririm sana 🥰😂