ZMM8888 Gamzekozgur oğlumda hiç beslenemedim sadece serum takviyesi alıyordum çünkü hiç Birşey yiyemiyordum çok şiddetli tiksinti bulantım vardı. Kızımda ne bulduysam yedim ama yedikten sonra bulantı yaşadım
YagmurAVCI Eceninanne Çok teşekkür ederim 😊 Tabiki önemli olan sağlığı kızda olsa erkekte olsa benim evladım hiç bir farkı yok sadece bir oğlum var kızada haftalardır heves edip hazırlanıyorum artık nasibimde ne varsa ne yazılmışsa o 😊🤗
_Deniz1 Kizilicee 12+5 te erkek dedi 16+5 te kız dedi 18 haftalığım henüz net değil bence acele etme :)
my-stery Kizilicee ayyy sakın alma, bana 12 de erkek dedi hatta nerdeyse emin gibiydi 16 da kız dedi ve kızım var çok şükür ☺️ Alırsan da unisex şeyler al ben hiç bişey almamıştım 😂
Hjyihkk Bende devlet hastanesine gidiyorum 13 de erkek dediler detaylıda bilemedi pozisyon ters dedi detayının sonucunu doktora göstermeye gittiğimde o baktı kız dedi pozisyon tersken nasıl gördü bilemedim birşeyler almak için bidahaki kontrolü bekliyorum
Anna-aslan Kizilicee kaç haftalikkti bilmiyorum ama bir arkadaşım var önce erkek denildi bebeğinin cinsiyeti ama sonra öğrendiler kızmış meğerse doktor kesin demişti ona da erken daha bekle istersen biraz daha
1234567_ Kizilicee benim 5 aylıkken doktor erkek dedi 6 aylıkken başka bir doktor kız dedi yanu bence biraz daha beklesem iyi olur yanılma payı çok oluyor o haftalarda
Erbe Kizilicee doktorum 18 de kız dedi fakat her geldiğinde bakicaz erkekte yanılma payı olmuo ama kızda çok oluor bazen yumurtaları testisleri yukarda oluomus aşağı inmesi zamana alıyormuş yanılma oluyormuş ama erkekte yanılma olmuyor dedi
_Deniz1 Brn23 valla bence detaylıya kadar beklemek lazım ben de daha emin değilim umarım bit dahaki dr gidişimizde gösterir
ftmdyn22 Kizilicee oluyor valla yanılmalar alışveriş yapmak için erken ben 13 haftalıkken gittiğimde kesim kız denmişti sonra 22 haftalıkken gittiğimde yanılmışız %100 erkek dendi 😅sağlıklı ve hayırlı olsunlarda kız yada erkek olmasının bir önemi yok🥰 o yüzden kesinlik öğrenmeden alışveriş yapma derim 🙈
fatiss Kizilicee canim valla bana 12. Hafta kiz denildi bu gun gittim 16. Haftayim erkek gibi dendi bende almiyorum hic bisey detayli usg yi bekleyecegim. Cok onemli ihtiyac olur da ucuz bulursam unisex alacagim artik
HurremSultan Kizilicee unisex şeyler al derim. Yada büyük parcalar. Cinsiyeti gözünle gör ondan sonra alışveriş yap valla ben pipisini 3 kere gördüm de inandim😅😅