annelinkoo Fadimegll321 geç gitmiş o zaman ben biraz daha erken gitmiştim de detaylıya hala bir ihtimal var mı diye heyecanlandım bi an 😅
Esmakrds Kizilicee 15. Haftamızda bize %100 erkek dendi ve detaylıda net olarak kız olduğunu öğrendik 😂
edosvebebisi Kizilicee bana 18 inci haftada kız denildi 22. Haftada detaylı ultrasonda da göstermedi 3 4 defa detalıdan sonra 30.cu haftada erkek olduğunu öğrendim ama hiç bacaklarını açmadı o zamana kadar hiçbirşey almamıştım
Bettuss_123 Kizilicee 14. Haftamda doktorum vajinal ultrason ile erkek dedi. Kesin konuştu. Pipiyide gördük. Kendi doktorumun kontrolleri ayda bire döndü bende 2 hafta sonra bebişi özlediğim için yani 16. Haftada başka doktora gittim. Kız dedi kesin konuştu bu seferde bacak arası boştu. Demem o ki olabilir 😂
Kizilicee Ayhh teşekkür ederim hepinize allah herkesin gonlune gore versinnnn benim ni oğlum var bide kizim olsun cok istiyorum bekleyeyim detayliyi ben en iyisi 💗🥲
Msl13 Kizilicee bana ilk 3 ay kesin erkek dedi 4. Ayda kız dedi Şuan kızımı bekliyorum 36 haftalık olduk
zilhan Kizilicee 18. Haftamda bana erkek denildi pipi gösterildi , Detaylı ultrasona girdiğimde kesin kız olduğunu öğrendik 😂 33 hafta gebeyim halen kız
Efeibo_7983 Şimdi doktordan çıktım 12 haftalığız pipiyi net gördüm doktor daha erken dedi ama göbek kordonumu diye de baktı göbek kordonu değil dedi.Erkek gibi ama gene de biraz bekleyin dedi sağlıklı ve hayırlı olan olsun ama 2 oğlum var bu arada
Nazli777 Kizilicee ilk oğlumda 11.4 kiz bebek benzetildi 12.6. Erkek denildi 2ciye hamileyim 11.4 Erkek 100% 19.2 kiza benzetildi 28.5 erkek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
zilhan Efeibo_7983 valla canım bilmiyorum 😂Ben herşeyi almıştım sonra iade etmek zorunda kaldım , şok geçirdik
YagmurAVCI Papatyarslan 20haftalıktan 28 haftaya kadar kız dendi ve 4 doktor bunu söyledi 28.haftada erkek dediler 31haftalıkken tekrar kontrolüm var bakalım artık bu kez ne olacak 🙈🙈
Papatyarslan YagmurAVCI ya bayada belli olur 20 haftada büyük olurlar yani bu kadar ikilem çok fazla 🤦🏼♀️bende cinsiyet partimi bile yaptım patlattım pembiş balonu hayırlısı artık🙈
Yusuf2019 Kizilicee kesinlikle ayrıntılı ultrasonu bekle netleşene kadar bişi alma bana 13. Haftada kız denildi bebeğim erkekmiş 😂
Aysegulkkfs 16.haftaya kadar erkek dedi, 18. Haftada filan hatta 20 de olabilir kız dedi ve netleşti. Bazen kız bebekteki klitoris şişkinliğinden dolayı erkek gibi görünebiliyor dedi doktorum 😄