Kizilicee 12 haftada buyuk ihtimal erkek dendi, bisiler alayim diyorum da annemler cok erken belki kiz da olabilir filan diyorlar. Rüyalarımda hep kiz bebek goruyorum, acaba 12 haftada yanilma olurmu? Sizde erkek denilip kiz olan oldumu
annelinkoo Kizilicee benim 12 de kız denilip erkeğe döndü. Erkek denilmişse muhtemelen erkektir ama ihtimal var 16-17 yi bekleyin derim. Hatta 20 bile olabilir. Değişiyo cünkü belli olmaz
DerininAnnesi35 Kizilicee bana da 11+6 da erkek dedi. Kesin mi dediğimde kesin gibi dedi. 14+4 de ilaç yazdırmak için başka bi doktora gittim o da erkek dedi. Sanırım erkekte yanılma payı pek olmuyor.
Kizilicee annelinkoo Esraliiii kiz denilip erkege donuleni biliyorum duydumda ben erkekden kiza donulen oldumu onu merak ettim 😇
annelinkoo Kizilicee tabi ki oluyo yazdım ya erkek dediyse erkektir muhtemelen ama ihtimalen olmayadabilir kordondan dolayı yanılabiliyolar Allah gönlüne göre versin inşallah
girl_boy_annesi Kizilicee ya hadiii sağlıkla gelsin paşa 💙🤲🏼oğlanlar çabuk gelişiyor bende benim sıpayı 8+4 ken erkek olduğunu anlamıştım 12. Haftada doktorum erkek tahmini yapmıştı 17. Haftada kesin erkek demişti
Papatyarslan Kizilicee bennn🤰🏼 benim bebişime 9 haftalıktan 14 haftalığa kadar erkek dendi 15-16 hafta kız dendi kızı kabullendim ama hala kafamda soru işarteleri var😏
YagmurAVCI Papatyarslan 20haftalıktan 28 haftaya kadar kız dendi ve 4 doktor bunu söyledi 28.haftada erkek dediler 31haftalıkken tekrar kontrolüm var bakalım artık bu kez ne olacak 🙈🙈
Mnkse1938 Bana detaylıya kadar erkek dediler. O yüzden detaylıyı bekle istersen. yine de sen bilirsin. Aralık basında kızım olacak inşallah bu arada
NurrrH Kizilicee özel hastane de bana ilk kızımda detaylıya kadar erkek dediler. Detaylı da kız olduğunu öğrendik. 😂 detaylıyı beklemenizi veya en kötü ihtimalle 16. Haftayı beklemenizi öneririm. En azından net pipiyi görürsünüz. Benim kızımın mavi konseptli cinsiyet partisi var mesela 😂😂😂😂 oğlum da net 12de erkek dediler. Yine de kızımda yaşadığım durum olmasın diye 16ya kadar bekledim. 😂😂
Mnkse1938 NurrrH ahaha benşm de mavi konseptli fotograf çektirmiştik eşimle birlikte. Resmen aynı şeyi yaşamışız
Vildan8891 Kizilicee 3 keredir erkek gibi diyor ama net demiyor 20 olduk detaylı yi bekliyorum 2 gün sonra
Rukiye24 Kizilicee erkeğe benziyor ama kordon var bacak arasında demişti 14 başka doktor kız gibi geldi dedi 15 16 18 de hep kız çıktı detaylıdada kız çıktı
Prensesmelek Kizilicee 12 de erkek demıstı hatta pipisi diye gostermıstı 16 da kız oldgnu oğrendk bnce cok erken bekleyın hatta detaylı ultrsyn beklyn acele etmeyın illa biseylr almk istysanz unısex alblrsnz