Ayazn_Annesi27 Bebeğim 6 Haftalık Ama Henüz Ultrason Kontrolüne Gitmedim İlk Aydan Gitmem Şartmı Kızlar. Biraz Büyüsün ⅔ Aylık Olunca Giderim Diye Düşünüyorum
minik_koala_ve_annesi Ayazn_Annesi27 yani bir suru kan tahlilleri testler var 6 haftalikmis kalp atisini duymaya giderdim en azindan sizin yerinizde olsam duydunuz mu bilmiyorum ama
durumom2022 Ayazn_Annesi27 tabi ki gitmelisiniz kan değerlerinize bakacak folik asit vs başlayacak kesenin gelişimine bakacak gitmeden olur mu nasıl bu rahatlıktasınız keşke bende olsaydım 😅
Ayazn_Annesi27 Keseden Yeni Çıktı Şuan Gitsem Duyarım Kalp Atışını Ama Maddi Durumdan Ötürü Maalesef Bu Ay Gidemicem O Yüzden Sizlerinde fikrini almak istedim
durumom2022 Ayazn_Annesi27 bulunduğunuz şehir de devlet hastanesi yok mu illa özele gitmek zorunda değilsiniz ki bir gidip baktırmanız da fayda var bence
kaderbylozturk Ayazn_Annesi27 mutlaka gitmen laIm en azından kalbını ve keseyi görmesı için dış gebelik olursa senın ıcın sıkıntı olabılır dıkkat et ben düştğ diye gitmedim kontrole tüpümü aldılae
Ayazn_Annesi27 Bulunduğum Yerde Yok Kasabadaym Ben. Ama Gitmeye Çalşrm İnsalh Teşekkür Ederim Yardımcı Olduğunuz İçin
Gamzeerdgn Ayazn_Annesi27 kalp atışı duymaya gıdın söze tavsiyem sonuçta bebegın kalp atışı varmı yokmu kese düzgün mu bebek ne durumda bakılması gerekiyor sonrasında ılk 3 ay testlerı var yapılmalı