Ntlz yaaaa.... ben ilk defa gittim bilemedim neyin nesidir... bende çıktıktan sonra ağlamamk için çok zot tuttum kendimi konuyu değiştirdim hemen hadi gidelim falan dedim...
Bir bayanın açıklığı 5cm di yarım saat 40 dakika içinde 8 e ulaştı ama nasıl bağırıyordu dayanamıyorum aklımı kaybetcem diye 😐 doktorlara diyorki ne olur bişey yapın... biz napalım sana doğuruyorsun işte diyorlar... psikolojik olarak bir yardımları hiç olmadı gönüllü olarak kalabilsem keşke orda bi elini tutsam bi teselli versem istedim aynı zamanda kapıda birsürü bekleyeni vardı ve çok kalabalık değildi içerisi manevi destek açısından birisini alabilirlerdi kardeşi annesi birisi işte... veya daha insancıl daha sabırlı olabilirlerdi onlarıda anlıyorum günde kaç doğum kaç çeşit insan doktorları geçtim ama şey diye düşündüm keşke orda sırf hastalara moral vermek için çalışanlar olsa ebe gibi yardımcı gibi birisi işte doğum koçu gibi.... kadın belim ayrıldı başım çatlıyo dedikçe asistan doktor bende 15 saattir nöbetteyim benimde başım ağrıyo ama bak burdayım dedi nedir bu ya!!!!! Çok çok üzüldüm sonra diyorlarki neden normal yapmıyorsun... herşey instagramdaki iki video gibi değil malesef