Meloss22 Beyzabedia Doktorum bana bulantilarinda tuzlu krakerler bide ayva ye demisti leblebi bastirsin demisti
Sudeuzun Bende 5+1 de öğrendim suan 6+6 haftalık olucam Yoğun mide bulantısı uyku hali ve koku hassasiyeti var umarım uzun sürmez😊
melegimhosgeldin1 Hilalbeby biz 6+6 da duyduk 5+5 de kese vardı sadece bı sonraki gittiğimizde hem bebiş hem kalp atışı duyduk ❤️
AydanBH Meryem_duzen 16 ekim değil de 16 eylül son adetiniz herhalde.ayını yalnış yazmışsınız sanırım
bademli_puding gulsumd1 kızlar şimdi ben 6+5 haftalık gebeyim ama şimdi bi sorum var size kaç aylık oluyo ben bu aylık meselelerinde öylee kalıyorum bana kaç aylık gebesin diyolar ben 6 haftalık gebeyim diyorum 😂😂
gulsumd1 bademli_puding 4 hafta bir ayda sizin 1.5 aylık falan işte bende mantıksal hesapladım şuan :D
AydanBH gulsumd1 sata göre 8+6,ultrasona göre 7+2 haftalık hamileyim,sabahları midem bulanıyor ve iştahsızlık var.Grip de oldum,burnum akıyor.O yüzden tedirginim bir az.
Busra30 Likayolcusu merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Bta hcg değeriniz kaç acaba ?
Likayolcusu Busra30 ben bir hafta önce verdim 18 çıktı sonra daha veremedim küçük kızım var o hasta onunla ilgilenmekten gidemedim 🙁
bademli_puding gulsumd1 uygulamada iki aylık gösteriyo anlamadım bende 😂😂 son adet tarihim 21 eylül 😂😂
gulsumd1 Nameless07 ya keşke bende 11. haftalara kadar dayanabilseydim :( 5. haftanın ortalarında başladı :(
dtml Az önce doktordan çıktım 5+2′de keseyi gördük çok şükür. Dış gebelik mi diye korkmuştum şükür değilmiş. Cuma günü tekrar çağırdı. Yerleşmeye bağlı ufak bir kanama alanın var dedi umarım sıkıntı çıkmaz.
Zln2152 gulsumd1 öyle mi hayırlısı olsun inşallah 🙏 bende 6. Haftama girdiğimde muayene oldum doktorum kese var bebek yok bu boş gebelik dedi haftaya da göremezsek kürtaj dedi bende onun stresindeyim
gulsumd1 Zln2152 belki öyle değildir bu gittiğinizde inşallah bebeği görürsünüz :) dua edeyim sizin için :) teşekkür ederim bu arada
Zln2152 gulsumd1 inşallah kuzum yA valla o günden beri tedirginim. Çok teşekkür ederim bu arada ince düşünceniz edeceğiniz dua İÇİN 🙏💓eksik etmeyin lütfen dualarınızı 😔🤲