P_n_rrr gulsumd1 Vajinal muayeneye daha girmedim doktor tekrar kan testi yapalım dedi sonucuna göre kontrolleri yapacakmış ultrasonda şu an gözükmez Salı günü gel dedi ilk kan testımde hcg 190 cıktı 4 gün önce , yarın 2. Kan testı olcak 🙏🏻
Eda-4545 6+1 deyim ikiz gebelik çok şükür keseleri gördük yolk sacta mevcut keselerde haftaya kalp atışları için gidicem ama hiç hamile gibi degilim aksine cok enerjik bi durumdayım bende bi problem mi var acaba
Pptyaa Eda-4545 bende tam 6.haftadayim tıpkı senin gibi enerjik ve hiç hamile gibi değilim netten sürekli bakıyorum bı sıkıntı mı var diye kalp atışına 10 gün sonra gideceğim.
Minebebek Eda-4545 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah benim de 3 denemem de oldu 7+ 3 günlük ikiz gebeyim Geçen hafta gittim kontrole birinin kalp atisini duydum digerini henuz duyamadim.bu hafta belli olacak insallah
Humeyra_ Merhaba kızlar 7+5 iz . Benim karnımda belirli bi yer sürekli sertleşiyor ağrı oluyor . Ayağa kalkarken yavaş kalksam bile kasıklarımda zonklama oluyor . Sizde de oluyor mu acaba ?
Eda-4545 gulsumd1 Bi sorun olmasından cok korkuyorum umarım hep böyle sıkıntısız devam eder 8 yılın sonun da 3. Tüp bebek denemem sonrasında kavuştum onlara
Turkan9393 Merhaba arkadaşlar. Bende yeni hamile olduğumu öğrendim. Doktorum ayın 13üne randevu verdi. 6+4 de karından muayene ile kese görünür mü ??
Hsnee 6+3 iki gündür şiddetli bir baş ağrım var basım bedenimde değil sanki 😏 iştahım kapandı ama şükür mide bulantısı kusma filan yok
gulsumd1 Hsnee benimde şiddetli baş ağrım var hastaneden geldikten sonra ağrı kesildi resmen ağrıyan yerler acıyor şuan
Nurdan1604 gulsumd1 bende 7 haftalığım çok şükür kabızlık hariç hiçbir sorunum yok aka kabızlık beni çok zorluyor 🥺🥺🥺
Bebekliannee 6 haftalık bugün kahverengi lekelenmem oldu kızlar . Çok yoğun bir gün geçirdim yoruldum ona vermiyorum ama bilemedim. Sabah artarsa hastaneye giderim.
designermoms Bebekliannee dünden önceki gece ben de kahverengi akıntı için gittim çok korktum baktı doktor sorun yok dedi progestan verdi fitil olarak kullan dedi 14ünde kalbini duymaya gideceğiz o zamana kadar günde bir tane kullan dedi sen de dikkat et kendine koyu renk mi akıntı