Ehpz 7+3 teyim. 1 haftadır aşırı mide yanması ve bulantım başladı. Başlarda hiç yoktu ne güzel gidiyor diyordum kendime nazar değdirdim. Yanma için doktorum gaviscon içebilirsin dedi o aşırı rahatlattı beni. Bulantı içinde sadece kuru ekmek iyi geliyor bana 🥲
gulsumd1 Ehpz benimde midem çok yanıyor çaresizce geçmesini bekledim ilaç yazdırmakta acilde aklıma gelmedi başımın ağrısından🥹
Nursena0378 Simmsimm bende 7+6 yim MaşAllah bazen hamile olduğumu unutuyorum tabi uyku hali oluyor ama baş dönmesi mide bulantısı filan yok çok şükür
Gnrtkmk Simmsimm bende 5+5 im ve bende de hiçbirşey yok umarım ilerleyen zamanlarda olmaz böyle okudukça bi endişelendim bir bende mi yok diye tek değilmişim
Elifmervee gulsumd1 5+4 te en son gittim ben de kesem büyümüş ama yolk kesesi için biraz daha var dedi acaba yarın yine baktırmak istesem abartmış olur muyum diye düşünüyorum ama çok tedirginim
Ehpz gulsumd1 doktorunuza danışın eğer sorun etmezse eczanede reçetesiz satılıyor rahatlıkla alabilirsiniz💘
minikmucizemmmmmm Halsizlik, uyku, saat başı acıkma, yemeyince mide bulantısı, sık idrara çıkma 🥴 sabahları bulantı oluyor hemen galeta kemiriyorum geçiyo 😂
dtml Yarın 5+2 olacak ilk doktor kontrolüme gideceğim. Ara ara yoklayan adet ağrısına benzer ağrım oluyor. Bakalım yarın ne olacak beta değerim bana çok yüksek gelmişti ondan tedirginim biraz💐
P_n_rrr Merhaba kızlar benim bu gun 4+1 oldu ve mıde bulantıs vs hıc yok sadece sol kasıkta agrım var o kadar ve kan testınde 3 gun once 190hcg cıktı yarın tekrar test yapılacak ama acaba hamıle degilmiyim dıyede korkuyorum 🙂yarına kadar sabredemedım yazıyyım ıstedım var mı bilginiz
Meryem_duzen P_n_rrr o bende de var kese göremediler tam olarak çarsmaba gideceğim Allah izniyle en son ekim 16 da adet olmuştum onun haricinde ilk haftadlarda kasık agrısı yaşadım cok fena 4 gün önce geceleri mide bulantısı yaşadım yani hesaba göre 7 haftalık uygulamaya göre kese gözükmesi lazım zaten 2 hafta önce 2 hafta sonda gel demişti inşallah herşey yolunda dır umarım
Nursenem55 P_n_rrr benim 4+1 de hcg degerim 138 cikmisti simdi 4+4 deyim 4+6da tekrar kan alinacak umarim saglikli bir sekilde yükselir 2 düsügüm var 8senedir deniyoruz böyle olan varmi baska?
Kbr-tsr P_n_rrr Benim ilk değerim 83 çıkmıştı doktor çok erken öğreniyorsun demişti için rahat olsun Allahın izni ile Bi anda yükselir değerlerin biz 7+2 olduk bile 😊
Sevvalseker 7+3 hamileyim midem yanıyor bulantı için doktorum prilam dr verdi çok şükür iyiyim bu konuda
Kirmizibalik1 Meryem_duzen 16 ekim adet tarihi 7haftalik gebelik mi oluyor yanlisiniz olmasin. benim 28 eylul son adet tarihim suanda 6 haftaligim ve doktora gitmedim saglik ocagindaki ebe 7 8 haftalik en erken git ki bosuna gitmis olma bence demisti kese gorme bebek gorme acisindan
Meryem_duzen Benim de kese göremediler tam olarak çarsmaba gideceğim Allah izniyle en son ekim 16 da adet olmuştum onun haricinde ilk haftadlarda kasık agrısı yaşadım cok fena 4 gün önce geceleri mide bulantısı yaşadım yani hesaba göre 7 haftalık uygulamaya göre kese gözükmesi lazım zaten 2 hafta önce 2 hafta sonda gel demişti inşallah herşey yolunda dır umarım
AydanBH Meryem_duzen 16 ekim değil de 16 eylül son adetiniz herhalde.ayını yalnış yazmışsınız sanırım
kevserky Ben 6 haftalık oldu yeni daha doktora gitmedim. İnşallah haftaya gitcem bebeğimi görürüm yaa 😞 bende de sık idrar göğüs ağrısı dışında bir şey yok
Dilek_moms66 7+4 teyim ne yersem ağzımda büyüyor sanki çıkartana kadar midem karışıyor hersey bi tuhaf kokuyor halsizlik ve uyuma isteği sabrediyoruz napalim🤷♀️
Elifsu01 Kirmizibalik1 benim de son adet 28 eylül. Uygulamada 5 hafta 4 günlük yazıyor. Sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah. 🤍
Meryem_duzen Kirmizibalik1 yani uygulamaya göre 7 hafta diyor bilmiyorum doktor bsey demedi yarın ortaya çıkacak inş dua edin
Beyzabedia Egmis9881 7. Haftam bitti kızlar 8+2 tim şuan miğde bulantım az dı zaten başlarda sadece tiksinme olmuştu soğana ve yemek yapmaya şimdi çok şükür miğde bulantım yok
Svnmrv Beta önce 35 2 gün sonra 146 çıktı normal olduğunu düşünüyorum şuanda 5+2 deyim bundan 3 ay önce kadar düşük yaşadım o yüzden hemen doktora gitmeyi düşünüyorum.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Selenayseviin Svnmrv canım ben 5+2 ken betam 4968 di ilk öğrendiğimde 4ken 668 çıkmıştı 2 günde bir ver kan 3 ye katlıyorsa sağlıklı bir gebelik demektir