_Zeynepgul Kızlar 14+1 haftalık hamileyim kasığıma bir saniye bile sürmeyen iğne batması gibi ağrılar giriyor normal mi?
1prensannesiiiii _Zeynepgul Benimde karnıma girdi bugün bikac saniye üst üste iğne batması gibi bende merak ettim
bsr0101 _Zeynepgul bende 14+1 gebeyim aynısı bende de oluyor ama benim düşük riskim var ondan sanıyordum şimdi okuyunca merak ettim bende
Minigim98 _Zeynepgul Hiç korkma canım normal benimde öyle oluyordu anlık girip çıkıyordu ama çok şükür bisey yok arada girip çıkan ağrılar oluyor
_Zeynepgul bsr0101 Allahım hiç kimseyi korktuğuyla karşı karşıya bırakmasın inşallah hemencecik geçer tüm rahatsızlıklarınız 🤲🏻
mimarsub Bende de oldu dün 13+6 günlüğüz. Bugün geçti ama dün çok sık olmuştu. Korktum baya bi. Perşembe kontrole gidicem sorucam. Bebeklerimizi sağlikla kucağimiza alalım inşallah 🤲
MadameHappy34 _Zeynepgul galiba normal vajina genişliyor çocuk büyüyor. 😌😌 iyi yorumlayalım iyi olsun ilk acaba çocuk mu hareket ediyor onu mu hissediyorum diye heyecanlandım hatta..😂😂
_Zeynepgul İlk gebelikte insan çok pimpirikli oluyor gerçekten teşekkür ederim cevaplarınız için bazen acaba hareketleriyle alakalı bi durum mu diye düşünüyorum mesela şuan karnımın üst tarafına girdi o ağrı 🥹