Canım işte 25+4 te suyun azalmış dedi dr, sebebi için perinatologa gittim, brbeğin organlarda sıkıntı çıkmAyınca anlaşıldı ki sebep bendeki enfeksiyon.. antibiyotik hap başlandı, evde yatış, güzel beslenme bol sıvı alma vs.. kan sulandırıcı iğne başlandı.. bu esnada habire bazen az bazen çamaşır ıslatacak kadar çok su gelmeye devam etti.. kendi doktorum suyum olduğunu düşünmedi, ben düşündüm ve başka doktora gittim, ne hikmetse doktora gittiğim zaman hiç su gelmiyodu, muayene etseler bile gelmiyodu, oyüzden inanmadılar bana, akıntıdır dediler, 2 hafta içim huzırsuzöyle evde yattım suyum gelegele.. en son bi doktor daha vardı önceden gidip memnun kaldığım ama doçent olduğu için pahalı diye devam etmediğim, ona gittim ve yine muayene ettiiğnde su gelmedi, ama bana inandı ve dedi ki , için rahat etsin diye amniyon sıvı testi yapalım .. yaptı ve pozitif çıktı.. hemen hastaneye yatmalısın dedi.. yatışım yapıldı, 17 gündür 6 saat arayla damardan antibiyotik tedavisi görüyorum, nst takibi, perinatalog kontrolü.. dayanabilirsek 3,5 haftamız kaldı doktorun bize doğum için verdiği süreye.. 34 haftalık olmaya.. işte böyleee.. artık su gelişi devam ettiği halde hastanedeki perinatolog dr biZim için önemli olan bundan sonra kanama ve sancı gelişi diyor.. su gelişi artık kaçınılmaz oldu çünkü.. doğumu kanama ve sancı başlatcak, ne kadar geç görürsem kanama ve sancıyı o kadar iyi