Senle1 Kızlar bebeğim 1 ay 3 günlük oldu anne sütü alio emmesi iyi fakat aşırı gazlı şuan bile aglio sorum şu ki ağrı kesici ateş düşürücü şurup var evde ismi apireks acaba ondan bı ölçek versem olurmu karni agrio çünkü belliki gazini da cikario masaj yapiorm ama yinede sancısı gecmio lütfen bilen cevap versin verebilir miyim
A_syma Senle1 Gaz damlasi alin. O surubu bilmiyorum ama 1 aylik bebege sadece atesi varken Calpol iciriliyor. Doktor yazmadigi surece baksa ilac verilmiyor. Ki atesi yokmus sadece gaz icin agri kesici ,ates dusurucu verilmez.
mysweetbabyy Senle1 sakin boyle bir hata yapmayın bi cocuga kafanıza göre ilac verilmez hele ki 1 aylık cocuga gazı vardır gaz masajı yapın gaz damlası kullanın
ikikizannesi__ Senle1 ateşi olmayan çocuğa neden ağrı kesici ateş dusurucu vereceksiniz gaz damalsi verin ve asla kafanıza göre ilaç vermeyin bebeğinize. Gaz ağrısını ağrı kesici geçirmez ki zaten öyle olsa gaz damlası yerine şurup önerir degilmi doktorlar
Ayisigi Senle1 gaz damlasi alin oyuzden huysuzdur kesinlikle ilac vermeyin suruplar zaten zararli biogania diye Damla var cok iyi doktorunuza yazirabilirsniz
Senle1 mysweetbabyy gaz masajı yaptım gazi çıkıo ama ağrısı var ynede mestil gaz damlası var ama fayda etmiyor
Ozlm0916 Senle1 yarım çay kaşığı zeytin yağ ver gazını rahat yapar birazda totosuna sür ben hep öyle yapardım gaz çok zor allah yardımcın olsun biz 2 ay nurse harways kullandık 3 bucuk aylık oldu bugün tam 10 gündür vermiyorum damla gaz sorunumuz bitti
kahvekokusu_ Sen kendin yediklerine sürekli yarım çay kaşığı kimyon ekle ki yediğin yiyeceklerden bebeğine gaz geçmesin . Gaz her türlü oluyo ama yine de öyle yap . Benim oğlum 4 ayını doldurana kadar neler çektik bu gazdan . Rabbim yardımcınız olsun . Bir kase yoğurda bir çay kaşığı kimyon ekle ye iğrenç ama mecburuz bebeğimiz için . Karnına beline ayak altlarına zeytin yağıyla masaj yap bunlar çok rahatlatır .
mimar_anne Tatlı elma yağı ile göbek çevresine ayağının altına masaj yapın. Kafanıza göre bebeğe şurup, zeytinyağı, kimyon tarzı şeyler vermeyin biz bile zor sindiriyoruz 1 aylık bebe nasıl sindirsin daha kötü edersiniz
Vera09 Senle1 kendiniz hiç bi ilaç vermeyin tabiki. Gaz damlası alın ayrıca dıcak duş iyi geldbilr zeytinyağıyla karına masaj yapın youtubeda var masaj teknikleri. Sıcak havlu karına ve ayaklarına koyabilirsiniz
EsraBaykara Senle1 sab simplex ve biogaia damla kesin çözüm. Biraz pahalı ama rahat edersiniz. Birde peynir dışında süt yoğurt yemeyin. Lahana brokoli çiğ sebze ve baklagillerden de tüketmeyin , limon portakal domates salatalık mandalina da.3-4 aylık olana kadar dikkat edin bunlara. Ben beslenmeme çok dikkat ediyorum gaz yüzünden. Diğer gıdalardan alın vitaminleri. Kan değerimde sıkıntı da yok bu yüzden.
Dark Senle1 biz 1 yaşına kadar sadece parol şurup verdik o da ölçek olarak çeyrek falandi. Biraz büyüdükçe calpol falan veriliyor Amaaa gaz için değil. Gaz sancısı öyle geçmez zaten. Gaz damlasi alın, karnına ılık havlu koyabilirsiniz
holly Senle1 . Verilmez diye biliyorum. Gaz damlaları kullan masaj yap. You tube den masaj videoları izleyin. Gaza ağrı kesici iyi gelmez 1 aylık bebeğe de Dr a sormadan ilaç verilmez