Mekklc Kızlar merhaba beyaz katı şekilde akıntı yaşıyorum ve kasıklarımda batar şekilde ağrı var sağ tarafta aniden geliyor ve regl sancısı gibi sanki hasta olucam gibi ama lavaboya gidince baktım su gibi akıntı gelmiş sizce neden olmuştur
Miracleee Mekklc canım geçen ay kimyasal geçirdim ve adetime birkaç gün kala su gibi akıntım olmuştu hep. İnşallah gebeliktir eğer istiyorsan 🤲
Mekklc ArvenMom evet yaptım dün sabah iki testimde negatife çıktı ama sonra yaptıklarım negatif çıktı reglime 5 gün var daha
Aselyusra Mekklc bu belirtileri bende yaşadım hep az önce test yaptım bir heves benim de negatif çıktı malesef adetime 3 gün var
Miracleee Mekklc kesin diyemeyiz de. Belirti olabilir canım. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aselyusra Mekklc ben negatif görünce bütün umudum kırıldı sanki ama tabi adeti göresşye umut var i. İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder
Mekklc erappp enfeksiyon olduğunu sanmıyorum idrarımda yanma vs hiç yok enfeksiyon olduğu zaman yanıyor benim idrarım sık lavaboya çıkıyorum ama