_rabia_151215 Kızlar 27 haftalık hamileyim ve doktor 12 haftadan beri erkek diyor ama beni gören herkes kızın mı olacak karnın yuvarlak diyor 😅😅🙈🙈 hayır dememe rağmen bi durup bakıyorlar erkek olunca illa sivri mi olması gerekiyor anlayamıyorum
girl_boy_annesi _rabia_151215 benimki de kız göbeğine benziyor erkek ama 🥰 kızımda da erkek göbeğine benzetiyorlardı 😅🥰
Betulhdvrd _rabia_151215 benim de erkek göbeği gibi sivri ve başka yerimden kilo almadım 23 haftalığız ama kızım olacak inşallah 😇 detaylıda da kesin kız net gösterdi dedi radyoloji uzmanı
Bernnnaaaa _rabia_151215 ben 32 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah ama her gören kesin erkek kız eşyası alma diyor bünye meselesi bence 😁
Esraod Vallahi ben daha 11 haftalığım karnım bile yok bana da don biçiyorlar hahah yediğimden,içtiğimden,rengimden eskiden bugüne miras kalmış. Erken kımıldarsa erkek geçse kız şu bu en son yine tıp konuşuyor ne diyim çok güvenemiyorum.
_rabia_151215 girl_boy_annesi 😅😅😅 ay inanmıyorlar ben anlayamadım göbekten nasıl anlıyorlar doktora hee gittiğimde erkek diyor doktorum da artık sıkıldı sorularımdan😅
_rabia_151215 Betulhdvrd benimde yuvarlak karnım 27 haftadayız dün randevum vardı orda da erkek dedi ama bugün akrabalarım hayır kız dedi 😅
_rabia_151215 Bernnnaaaa 😅😅 oğluma isimli hastane çıkışı vs yaptırdım ama kız kesin diyince birisi şüpheye düşüyorum 😂
_rabia_151215 girl_boy_annesi artık öyle yapacam doktor yanılmıyorsa 😂 aslında sen benim ultrasyona bakıp ilk erkek diyenlerdensin 🙈
girl_boy_annesi _rabia_151215 hadi ya bildiğime sevindim💙 ya doktor cihazla bakıyor canım insanı tereddüt ettiriyorlar 😂