Merve71 Ygmr0334 bende araştırıyorum yatak odam küçük olduğu için ilk 4 5 ay kullanmak amaciyla istiyorum.yoksa park besik alıcam odama fazla büyük onlar 😂
aysgldlrl67 Ygmr0334 genelde erkekler daha iyi anliyor bu olculerden kalitelerden 😊 eşiniz yardmci olur. Görselde guzel gb duruyor ama ne kadar kaliteli cikar.
Ozge1008 Ygmr0334 eşim a101 de mağaza müdürü canım ona sordum boyu 1.05 miş. Pek kaliteli değilmiş alalım dedim aldırmadı
Ygmr0334 Merve71 park beşik var bende o yatak odam da ama bebek odası için istiyorum oda büyük olsun 2 yada 3 yaş arası kullansın istiyorum ne kadar kaliteli ki
Zeynozeyyo Rahat kullanılır bemim yatak odam musait olsa bnde ondan alcam ama değil salonda geçiricez kışı o yüzden büyük olsun istiyorum devamllılk için onu da harika bebek isimli site var asırı uygun piyasaya göre ama anne yanı için a101 gayet idaal
mrymdnr Ozge1008 Acaba eni ne kadarmış eşiniz biliyor mu sanırım sallanmayan bir model ve ahşapmış dimi
Melissargun Ben yazın geldiğinde aldım canım küçük böyle anne yani gibi 6-7 aylığa kadar rahat kullanabilir. Ben aldım annemin evine koydum :)
3cocukannesi19 Ygmr0334 iyi değilmiş canım o beşik küçükmüş bende alıcaktım araştırdım alan Arkadaşım hiç alma dedi
Ygmr0334 Bayanlar posta tekrar bakacaklar için söylüyorum A101 e gittim beşik ellerinde varmış ama 50 ye 90 dediler 140 tl gibi bi civar da ama 18 ekim de gelicek olanın ölçülerini bilmiyorlar fiyat da farklılık var dedi