miniginannesi-1 Hanımlar merhaba 🤗 ovulasyon testi ile hamile olduğunu anlayanlar olmuş bana yardımcı olabilir misiniz nasıl anladınız ovulasyon testinden hamile olduğunuzu 8 günüm var adetime
Alvn3946 miniginannesi-1 adetimden 3 gün sonra başladım kullanmaya 7 gün sonra çift çizgi çıktı ovulasyon testinde yani yumurtlama günüm 3 gün boyunca çift çizgi çıktı 4 günde tek çizgi çıkınca testi kullanmayı bıraktım 5 gün sonra da gebelik testi yaptım çok şükür pozitifti şu an 12 haftalık
Laliinnvanilya miniginannesi-1 canım adete 8 gün kala göstermez gebeliği adete 1 gün kala ya da bi kaç gün geçince yaparsan gebelik varsa şayet iki çizgi de pik gösteriyor yani kopkoyu oluyor ben ovulasyon testiyle öğrenmiştim gebeliği mi sonra idrar testiyle doğruladım. 1 hafta daha sabret öyle yap testi canım henüz yapmak için çok erken inşallah bu ay mucizeninadı gelir :)
miniginannesi-1 Alvn3946 ben adet bitiminin ertesi günü başladım ilk belli belirsiz cizgi vardı 6. Gun yumurtlama oldu 7. Gün çatladı ama hâlâ daha belirgin çizgi var
aysegulka01 Alvn3946 adetine kaç gün kala gebelik testi yaptın canım çok çabuk öğrenmişsin maşallah 🥰
Alvn3946 miniginannesi-1 tek çizgiler soluk tu ama 3 tane çift çizgi kuyuydu ama 3 çizgiden önceki iki tek çizgide kuyuydu