mrsperaa Kızlar 6+4 haftalık hamileyim 2 gündür sırt ağrım var bu durumu yaşayan var mi önerilerinize ihtiyacım var 😞
Esraaaa12 mrsperaa canım benim de belim aşırı ağrıyor yataktan zor kalkıyorum vallah bide halsizlik oluyor çok fazla
denizarenmom mrsperaa benimde o zamanlar olmustu bir ara gecti simdi hafta ilerledikce daha cok basladi valla
Bebekliannee mrsperaa bende 6 haftalık oldum. Belim hamileliğimi öğrenmeden başladı ağrıması. Şimdi yataktan kalkarken hele çok ağrıyor
Hsnee mrsperaa aynı haftadayiz benim de 2 gündür şiddetli baş ağrım var kafam yerinden cikicak sanki 😏 ilk çocuğumda böyle şeyler yaşamamıştım her gebelik bir olmuyor demekki geçmiş olsun gülüm 🥺
mrsperaa Esraaaa12 evet halsizlik bende de var midem bulanıyo bulanmıyor gibi bu durum halsizlikte yaptı bu zamana kadar hiçbişey yoktu 2 gündür anlamadım
Esraaaa12 mrsperaa 4 aylık hamileyim hala devam ediyor gecmek bilmiyor vallah doktor aşırı ağrın olsura parol iç dedi o da fayda etmiyor
mrsperaa Hsnee ben perşembe günü gittim aslında doktor keseyi gördü 1 hafta küçük usg de 5 haftalık dedi 20 gün sonra gel dedi ama ben sanırım 20 gün bekleyemicem ve bu hafta gidicem 😀
Hsnee mrsperaa 20 gün ne yav insan 15 günde bir bari çağırır 🙄 hiç mi problem olmicak Allah göstermesin ağrı sızı benim de ayın 9 da bakalım Allah izin verirse🤭
karperisi mrsperaa canım sırt ağrılarına bir çözüm bulabildin mi aynı durumdayım dr bir seu dedi mi bu kadar erken olması beni endişelendiriyor
mrsperaa karperisi merhabalar doktorum normal olduğunu söylemişti. Biraz sabredin geçecek herhangi bi çözüm malesef bulamadım ama aşırı acı cekmiştim gelip geçici bi süreç hiç endişe etmeyin 🌸
karperisi mrsperaa anladım canım özellikle sol tarafı sırtımız kürek kemiğim boyunca bazen hafifliyor yine artıyor kalpte solda ya iyice stres oldum valla
Gokce16 Aynı günümüz bende bacak ağrılarından duramiyorum inanılmaz bir ağrı magnezyum verdi doktorum onu kullaniyorum ilk gebeligimde son aylarda yaşamıştım bu ağrıyı ama bunda çok erken başladık hayırlısı bakalım :))