Elifengin Bende 16 oldum, bendede rahim agzi yetmezligi var 13te serklaj oldum, baya kısıtlıyım ben günlerim yatakta geçiyor inşallah 30lu haftaları nasip eder rabbim, 12+4 te kız dediler hayırlısı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Leylaviyan Elifgg benimde 14 haftada kısalma yi fark etik 30.mm ölçüm yapıldı 18 haftada 33mml ölçüldü progestan fitil alıyorum günde bir öyle şükür halimize doktorum ilişki serbes dedi sizede öyle seçimi doktorunuz
Elifgg Leylaviyan Benim 25 mm ölçülmüştü. Serklaj yapıldı. Sabah akşam 200 mg. Progestan fitil kullanıyorum.. ilişki yasak. Yatıyorum, wc gdip, yemek yemek dışında evde arada dolanıyorum. 😌
Leylaviyan Elifgg serklaj yapılmış neden yatıyorsun canım dikişten iki hafta sonra normal hayatına dönebiliyorsun diye biliyorum eğer dikiş güzelce atılmışsa kaynadıysa tamam
Kubrakck2222 KumsAlyaa hatta benim 18 değil 17. Haftada sormuştum sanırım o kadar erkendi çok endişelenmiştim korkmuştum baya oturup ağladım niye hareket etmiyor diye 😞 endişelenme ama dediğim gibi içinin rahat etmesi açısından emin olmak için doktoruna danış mutlaka, stres yapma yeter 🥰🙏🏼
Kubrakck2222 Sevinc_musti keşke canımı acıtana kadar tekmelese de şüpheden kurtulsam ben de diyorum bazen 🥲 dediğim gibi doktorunuza sorunca rahatlarsınız mutlaka kendinizi strese sokmayın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🙏🏼
HappyEnd-88 tazecikannee 23+3 cinsiyetimiz kız 🤭 bel ağrısı, baş ağrısı, uykusuzluk ama bir o kadar da uyuma isteği, açlık 😅
GulserenKY KumsAlyaa Normaldir canım daha net hossedilmedigi için bazen hissetmiyor gibi gelebiliyor ilk gebeliğimde de öyleydi korkma :)
GulserenKY Srp34 Karından bakınca söyledi ama bu haftalarda normal 23 24 ten sonra çıkması gerekiyor yoksa sezeryan ama bunları söylemek için erken dedi. Bende dinlenerek geçiriyorum kendini yorma dedi.
gk123 Mommm03 Son bir haftadır kasık ağrılarım var oturduğum yerden iki büklüm kalkıyorum zor doğruluyorum sanki
Fatos54 15+4 olduk. Çok şükür mide bulantım bitti. Baş ağrılarım da ara ara oluyor. Burun içi kuruluğu yaşıyorum ve ağzım çok kuruyor sadece bol su içmeme rağmen. Cinsiyeti henüz öğrenemedim 13. Haftada gitmiştim doktora. 1 hafta sonra tekrar doktor kontrolüm var inşallah öğrenirim 🤗🤭
Asliormanci tazecikannee 20+2 yiz bugün tetanoz aşırısı oldum sağlık ocağı çağırdı onun dışında minik tekmeleri hissediyorum iştahım gayet açık ara ara kaşık karın ağrılarım oluyor o kadar ;)
Pamukkiz1666 23+2 5 Mart’ta gelecek inşallah annesinin prensesi hepimize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
-Miracle- Bende kızımla 21+6 yız hafif bulantı bide bas agrısı sorunu tabi bide geceleri bacak krampları 🥴
Nes1903 23+0 😀 2 gündür sol kasik agrm var alt karin ağrıda cabasi idrar yolu enfeksiyonu vardi acile gittim ilaç verdiler tek kullanımlık doz iyi geldi diye düşündüm ama gece yine karin ağrısı belkide normaldir karin agrilari sizinde öylemi kizlar
aseldurununannesi_ tazecikannee 18+1 olduk cinsiyet öğrenemedim daha detaylı ultrasonda artık inşallah