Elenor17 Arkadaşlar 6+4 haftalık gebeyim belim çok ağrıyor onun dışında kasıklarımda bi ağrı yok sadece belim kopacak gibi ağrıyor böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Elenor17 Zln2152 geçen ptesi dr gittim 10 gün sonra gel dedi . O zaman daha kese cok küçüktü yeni oluşmaya başlamıştı salı gününe randevu aldım inşallah görebilirm bebegimi
Zln2152 Elenor17 inşallah kaçıncı haftada doktor öyle dedi. Bende 6. Haftama yeni girmiştim muayene falan olduğumda doktor kese boş bu boş gebelik dedi perşembe günü tekrar çağırdı bebek yoksa kürtaj dedi bakalım ne olacak
Zln2152 tirtilinannesiii bende beklemeyi düşünüyorum kuzum inşallah geçte olsa görürüm yA çok tedirginim 😔
Hsnee Aynı haftadayiz benim de basım çatlıyor 2 gündür ruh gibiyim ilk cocugumda böyle şeyler yaşamamıştım her gebelik bir olmuyor canım demekki geçmiş olsun 🥺
Zln2152 Elenor17 inşallah kuzum yA perşembeye birşey kalmadı bakalım hayırlı haberler alırız inşallah 🙏
Zln2152 Sinem94 kuzum doktor hiç bir şey söylemedi keseyi ölçmemiş ultrason kağıdı bile yok sadece 5+3teki görüntü var
CmreKsidar Elenor17 o haftalarda benimde aşırı bel ağrım oluyordu ama zamanla geçti. Bebek yerleştiği için ağrı yapıyormuş sanırım. Suan 18 haftalığım bel ağrım yok.
Zln2152 Sinem94 evet işte nasıl bir doktor gerçekten aklım almadı ameliyata giriyorum dedi hızlıca çıktı hiç bir şey de soramadan mal gibi kaldım resmen ortada
Sinem94 Zln2152 devlet hastanesi mi özel mi başka doktora git kuzum hemen kürtaj diyip moral bozması da çok gereksiz