Hazal44 betulebrar61 bu gün tam 12 haftalık oldum ama sanki hamile değilim ne mide bulantısı ne halsizlik ne uykusuzluk hiç bir belirtti yok ama cinsiyet belli değil
Melegm0523 betulebrar61 çok iyi gidiyor diyemem malesef iki gündür hastanede yatıyorum kanamam vardı bugün eve çıktık sabah akşam iğne ve yatmaya devam.. bulantım yok tiksinme var. Cinsiyetimizi 12+5 te öğrendik ikinci oğlumuz geliyormuş inşallah bizi bırakmazsa😔 şuan 13+4 teyiz.
Eceaysezdmrr betulebrar61 Merhaba yarın randevum var12+1 oluyor umarım ögrenırım kızımda 11 de ögrendım bulantılarım hala devam kusmam azaldı ama kendımı zorlamıyorum ondan sanırım kızımda bu kadr olmadım ama bu gebelık benı bıtirdi herşeye kustum 😇
MelisBerdo Esraaaa12 ne zaman öğrencisiniz 11+4 üm hala öğrenemedim. 12+0 da tekrar doktor kontrolüm var. Açık pozisyon muydu nasıl öğrendiniz💕
Lilyumfokimum Henüz öğrenemedim :) heyecanla bekliyorum. Maalesef bulantılar bir tık azaldı ama geçmedi ve öğürme kusma devam ama gerçekten 2 lokma şey bile olsa bişey yiyebilmek ne büyük nimet asla unutmicam.
betulebrar61 Lilyumfokimum bende öyleyim iştahla birşey yemek olsam cikariyorum ilk gebeligimde hiç böyle olmadim
betulebrar61 Esraaaa12 ben ilk gebeligimde hep özele gittim İstanbul’da. Şimdi trabzondayiz oyuzden aşırı pahalı burası bı muayene 700 falan oyuzden devleti tercih edyorm
betulebrar61 Melegm0523 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım. Üzülme bol bol yat dinlen dua et. Öyle bir sürü hamiş oluyo sağlıkla düzeliyor inşallah. Moralini bozma kötü düşünme
betulebrar61 Melegm0523 bende çalıştığım zaman ilk gebeligimde 26 da falandı lekenmelerim olmuştu yatyorum çok şükür geçti kızımı aldım şuan 4 yaşında 🥰🥰 ikinciyi bekliyoruz
1anne2bebek__ Aranızdan nasipse en son ben doğum yapacağım sanırım. Size göre benim daha küçük 😀9+5. Kasık ağrısı bulantıyla geçinmeye çalışıyoruz.
betulebrar61 1anne2bebek__ kasık ağrıları geçiyor 11 de falan ama bulantılar devam hala bir iki hafta daha dayan canım😅🥰
1anne2bebek__ betulebrar61 bu 2. Gebeliğim. Kızım şu an 4,5 yaşında. Onda da böyle bulantı vardı. Ama bulantılardan sonra hiç yormadı karnım büyümese hamile olduğumu anlamayacaktım. İnşallah bunda öyle olur canım 😀
betulebrar61 Eceaysezdmrr al benden de okadar kızımda hiç bireey yaşamadım 32 haftama kadar çalıştım ama bu beni mahfetti kusmalar ağrılar şuan daha iyiyim mide bulantım devam ama. Biz öğrenemedim ikili tarama testini cuma yaptırdım bu hafta erken dedi. Devlet hastahanesi olduğu için heralde. Kızımı 12 haftada öğrenmiştim ozelde
Eceaysezdmrr betulebrar61 bende hem devlete hem özele gidiyorum bizim burda devlet 2 Li test yapmıyor o yüzden özele gideceğim oda görürse söyler çok heyecanlıyım kızmda hep yıceklerden dolayı kustum ama bunda durdukyere banyo da buluodum kendımı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil yaşım genç ama bu hamılelık bana çok ağır geldı daha şimdiden
betulebrar61 Hazal44 vallaha benim bir kızım var gönül ister erkek olsun benimde ama hayırlı ve sağlıklı olsun da rabbim isteyene iki meyveyide tattirsin inşallah☺️
yasmish Hazal44 benimde öyleydi erkek olduğuna emin gibiydim neredeyse ama kızmış 🥰 nifty testiyle öğrendik cinsiyeti 14+1 den selamlar 😄
Esraty Hazal44 benimde hiç bulantım yok erkek hissediyorum doktor kesin bişey söylemedi ama bütün belirtilerim erkek