Mucizem_00 Sütlü baklava hafif oldugu İcin kakao falan acaba şekeri cok yükseltir mi dneeyesim var ama bilemedim, yiyen var mı :D veya sütlü tatlı olarak bişeyler yiyomusnz
Boncukveannsi Mucizem_00 ben her tatlıyı yiyorum 🤣sizin dediğiniz tatlıyı da eşimle her hafta yemeye gideriz 🤣
Sermec27 Mucizem_00 canım bende gebelik şekeri çıkmıştı soğuk baklava yemiştim 1 buçuk tane falan yiyince şekeri çıkarmıyor 🥰
Mucizem_00 Sermec27 he yedim ili tane üstüne yogurt yedim, ben yogurdun içine de muz dpgruyom çıkmıyor şekerim, bunu da deneyenler için sordm teşekkür ederm canm yedim ölçerim 1 saat sonra haber ederm :D
isimyazmakzorunlumu Mucizem_00 bize hafif geliyor ama aslında şerbetinde süt olduğu için kalorisi daha yüksek bir tatlı 😅 şeker olarak da normal baklavadan bir farkı yok bence
Mucizem_00 Sermec27 valla yüksek cıktı bebşm 165, demek bu aşıyor yemem daha, Allahım doguma 25 gün hayırlısıyla dogrqym de artk şu arttırır mı bu ckarmaz mı şeylerinden kurtulim 🥺😪
Sermec27 Mucizem_00 canım bir tane yesen bir şey olmazdı aslında bir de muz da yükseltirdi benim şekeri hem 2 tane yemişsin baklavayı hem de muz belki ondan yüksek çıkmıştır
kbrkbrk Mucizem_00 Yediğiniz zaman dilimi de önemli ben şeker hastası ve gebeyim bisey yiyeceksem yemekten en az 2 saat sonra yiyorum sizin gibi yanında süt ya da yoğurt tüketiyorum o zaman çok yükselmiyor tabi abartmazsam 😁 Sağlıkla kavuşup kurtulalım şu şeker hesaplamalarindan inşallah 😑
Nazcan9244 Mucizem_00 kendimi gördüm sende benimde gebelik şekerim var aksine canımda hep tatlı istiyor kaç gündür kendimi tutuyorum canım şerbetli tatlı yeme benim diyetisyenim haftada bir sütlü tatlı yeme hakkın var demişti en masumu onlarmis ve bol su tuketmelisin
Mucizem_00 Sermec27 muz yemedim aşkm, 2 tane sadece yedm yogurt yedm Bi kase de ama demekki etki etmiyor ilk 1 saat 165, normalde evet ypgurda Bi tane muz eziyorm hergün yiyorm o ckarmıyor, keske 1 tane yeseydim dayanamadım gene 😃
Eddakayaa Mucizem_00 geçen gün bı oturuşta yarım kilo yemiştim tadı o kadar guzelki insan uzak duramiyo