Bugün kızıma kavuşalı 34 gün oldu hikayemi yazmaya ancak fırsat bulabildim 37+5 te biraz erken gelsede çok şükür sağlıklı bi doğum oldu. Öğlen eşimle ilişki yaşadık sonrasında duş alıp uyudum ama 3 defa beni uykudan uyandıracak belden sancı girdi aldırış etmedim çünkü 3 gün önce kontrole gitmiştim doktorum yalancı sancıların başlayabilir doğuma 2 hafta var demişti. eşime hiç bisey söylemedim kalkıp evi temizledim yemek yaptım ama sürekli gittikçe sıklaşan sancılarım vardı. Kasılmalarımı saymak için bi uygulama indirim telefonuma bi süre sonra uygulama sancıların düzenli hemen hastaneye git diye bildirim göndermeye başladı ama ben kesinlikle doğuracağıma inanmıyodum 1 gün öncesinde bebek alışverişini yapmıştım ve ortada hastane çantam bile yoktu eşim eve geldi sancim olduğunu söyledim oda benim kadar rahattı yalancı sancidir yemek yiyelim gezmeye gidelim dedi 😂 oturmaya çalıştım ama mümkün değildi eşim su geldimi su geldiyse bebek geliyordur su yoksa yalancı sancidir dedi o bunu söylediği anda ben biseylerin aktığını hissettim evet suyum gelmeye başlamıştı hemen eşime söyledim apar topar bütün kıyafetleri etiketleriyle hastane çantasına doldurdum. Hastaneye gittiğimde 3 santim açılmam vardı. Dogumhaneye çıkardılar sancı odasında nstye bağladılar daha sonra suyum geldiği için suni sancı verip acilmami hizlandiracaklarini söylediler suni sancı bağlandı Allah razı olsun doğumumu yaptıran ebe geldi açılma ve sancı gayet güzel ilerliyor neden suni sancı verip kadının bedenini bu kadar yoruyorsunuz diyip serumu çıkardı nstden ayırıp koridorda yurumemi sancı geldikçe çömelip kalkmami söyledi yaklaşık 1 buçuk saat yürüdüm odaya geldiğimde açılmam 9 santim olmuştu dogumhaneye geçtik ebem kesi olmaması için elinden geleni yaptı jellerle vajina girişine masaj yaptı bebeğim küçük olduğu için kesisiz doğurtmak istedi ama benim minik kuşum sağ eliyle sol kulağını tutmuştu dirsegiyle doğdu dıştan 5 dikisim oldu ama dirseği içimi çok zedelemişti iç dikişlerim çok fazlaydı çok şükür hepsi geldi geçti akşam saat 8 de giriş yaptığım dogumhanede gece 1.55 te kızımın sesini duydum onu odaya gönderdiler ben ondan yaklaşık 2 saat sonra odaya çıktım sancı anında bütün hamilelere hamile kalmak isteyenlere dua ettim 37+5 te 2770 gram 48 santim minnoş bi kızım oldu günler öyle geciyorki 1 aylık olduk bile Malatya kadin dogum hastanesinde doğum yaptım Şükran ebe ve ekibi Allah onlardan razı olsun o kadar pozitiflerdiki beni hep çok rahatlattı benim hikayem böyleydi biraz uzun oldu sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım. 🐣🐣