turnaolmez 19+2 yim kızlar 18. Haftanın başında kıpırdı şeklinde bebeğimi hissediyordum ama nerdeyse 4 5 gündür hiç hareket yok kıpırdamıyor böyle olan varmı korkuyorum hissetmiyorum hiç
Btlklnc turnaolmez arada benımkıde hareket etmıyor ama bu zamanlarda normalmıs canım 20. Haftadan sonra byle olursa sıkıntı falan dıye okumustum. Kalbini ferah tut
Gamzeerdgn turnaolmez 24 haftadaya kadar cok cok normal böyle olması ben ne günlerce hıssetmedıgımı bilirim bebegınız suan küçük çok normal
krdelen41 turnaolmez hiç panikleme canım benimde öyleydi. 22.haftadan sonra hergün hissettiriyor hareketlerini merak etme
ilkanneyim06 Bende 22. Haftaya giricem 1 hafta kıpırdamadığını biliyorum belki uyurken kıpırdıyodur sen hissetmiyosundjr
KeremikoBayky turnaolmez belki 18de bebek hareketi olarak algıladığın gaz yada kendi atar damar hareketindi bence evham yapma kanaman yoksa. Ben 21de bi hareket hisseder gibi oldum ilk, emin olamadım. 24de netleşti, 28de coştu
Merveclnk turnaolmez ben de 17 20 haftalar arasi çok az hissetmiştim bu haftalar arası öyle oluyor galiba sonra 20 haftada net hissetmeye başladım ama düzenli değildi yine 24ten sonra duzenliye girdi .
sukraan turnaolmez Hareketi hissetmeniz için erken zamandasınız. Bende öyle düşünüp kuruntu yapıyordum. Yinede içiniz rahat etsin diye doktorunuza görünün derim.
mimar_anne Çok normal canım ben 19 da hissettim net olarak sonra 10 gün bir şey hissetmedim 21 den sonra hissetmeye başladım onda da bir gün çok hareketliyse 2-3 gün ara ara hissediyordum düzensiz oluyor hareketleri 28 den sonra düzene biniyor şuan 31 haftalığım her saat kıpır kıpır çok şükür merak etme haftandan dolayı 2-3 haftaya netleşir daha çok 🙏🏼
ilknur8484 20 hafta ve 24 haftadan sonra sıkıntı diyen arkadaşlar olmuş, bizzat doktordan görüş almak lazım. Benimde çok hareketsiz bir bebek. Doktora bunun için gittim 29-30 dan sonra endiselen dedi. Lütfen doğru bilgi verin