Zuzu6901 Kızlar 2-3 saattir sol kalcamdan sol kasığıma ve vajina kısmına anlık saniyelik sancılar girip çıkıyor. Ve gün boyu aşırı bulantım vardı. Erken doğum vs mi bu acaba yaşayan bilen var mı, ilk olduğu için korkum var 🥺30 haftalık olduk bugün
Rozalin Zuzu6901 her ihtimale karşı acile git canım benimde sancılarım vardı böyle ama hemen bir şey olmaz merak etme tedbir amaçlı serum ilaç verip durdursunlar
Zuzu6901 gizemkarla ay insalalh canım ya. Gözüm korktu, eşim de evde değil ne yapacağımı bilemeden size sormak istedim
gizemkarla Zuzu6901 doktorum benide önceden uyardı yalancı sancıdır siz yinede takıp edın dk ve sıddetını eger dk lar azalıp sıddet artıyorsa doktorunuzu arayın yada hastaneye gidin
Zuzu6901 gizemkarla şiddetinde artma yok, 2-3 saniye kadar sürüyor. Ama 10-15 dakikaya bir oluyor sürekli
Rainy Yakınlarda taksi durağı ya da sizi eşiniz dışında götürebilecek yakınınız varsa beklemeyin bu tarz devamlı olarak devam edene sancılar gözardı edilmemeli.Ya da kendinizi biliyorsanız yarın sabahı bekleyin yine de doktora görünün
Zuzu6901 Rainy teşekkür ederim canım, çok şükür sancılar geçti. Yarın tekrarlarsa doktoruma sorucam artık. İnşallah normal bir durumdur 🤲
Rozalin Zuzu6901 çok şükür sancılar geçmiş ben detaylara girmeyeceğim maalesef sıkıntı çıktı ama demek ki sizin yalancı sancıymış siz yine de ihmal etmeyin böyle durumlarda