Meliyyke Dün gece kaburgalarımı deşecek sandım. Bugün aynı işlemi kasıklarıma uyguluyor. Çook acı verici kızlar 🤦🏼♀️ bu haftalarda böyle olan var mı?
cimcimemmmm Meliyyke bnde 45 teyim her zmn agrisi olur vurur eder ama dun gece bambaskaydi resmen derim ağrıyordu disaridan vurmaktan. Dirseği çıkıyordu hep . Gecw uyurken kaşıklar gunduz de hep altta baskı yapıyor çıkacakmış gibi oralarda sıkışıp duruyor
Meliyyke denizarenmom yaa korkma aslında güzel en azından sağlıklı diyorum. Ama beklenmedik hareketler yapınca dumur oluyorum ne yapayım 😅😅 kaç haftalıksın
Meliyyke cimcimemmmm çook daraldı artık yerleri. Onlar da rahatsız demek ki baksana 😅 ben de bacağını falan fark ediyorum artık süzülüp duruyor 🙏🏻
denizarenmom Meliyyke evet ya boyle uzun sureli hareket etsin istiyorum ama sanki vurup kaciyor sipa😂
gizemkarla Meliyyke benı gece asla uyutmuyor mesela ve makat pozıstnunda oldugu ıcın daha siddetli oluyor
Meliyyke gizemkarla benimki yan duruyordu en başından beri şimdi de kafa aşağıdaa elleriyle yapmadığını bırakmıyor 😂
Anneperi Meliyyke Ay deme öyle 18 e yaklaştık nerede diye karnın içini yokluyoruz acaba oda rahatsız oluyor mu
Meliyyke Anneperi o haftalarda ben de nerede bilmiyordum canım ya. Karnım 30. haftada çıktı o zamana kadar nerede olduğunu anlayamadım hiç😂