anakuzusuu Kızlar merhaba, beşik ve yatak için tecrübeli annelerden öneri istiyorum. Alanım dar. Sonradan büyüyen besiklerden mı almak mantıklı yoksa park yatak tarzı katlanabilirlerden mı ya da ne tür bir şey almak mantıklı ve kullanışlı
pamukprensesss anakuzusuu bende park yatak aldım baya az alan kaplıyor dolabın üzerinde duruyor şimdilik kullanmadık henüz. Bende park beşiğin içine yatak alacağım kararsız kaldım kayınvalidem falan yün yatak yapalım bebeğe öyle olmaz diyorlar 😞 lafta anlamıyorlar sanırım biraz orta sertlikte olması gerekli yatağın doğru mu bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Mavi11 anakuzusuu kızımın yatagı var satıyorum happy kidste baby plus marka sıfır ayarında içinin yatagı ile satıyorum kızım yatmadı
Nghnelms Ben çevremde kime soeduysam park yatak dedi. Hiç sevmiyodum ama o kadar kişi önerince vardır bildikleri diyip aldım park yatak
anakuzusuu Nghnelms bunu ben de cok gördüm. Fakat işte çok şık gelmiyor bana 🤭daha cicili şeylere bakasım geliyor. Fakat onlarda işi bitince çok yer kaplar gıbi
anakuzusuu pamukprensesss bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar inşallah canım🤭ben de tecrübesizim bu konuda
Nghnelms anakuzusuu aynı şeyi bende dusunuyodum hiç hoşuma gitmiyor hala daha gitmiyo 😂 ama aldım kullanışlılık daha önemlidir diye.
anakuzusuu Nghnelms aynen önemli olan bence de önce kullanışlı olmasıdır. Güle güle kullanin inşallah sağlıkli günlerde 🌼
gokce66 anakuzusuu park yatak boyunda yenidoğan yatağı yazdığınız zaman çıkar zaten çok kalın değil ince de değil
Hilal3425 Benimde alanım çok dar e bebekten ahşap sepet beşik aldım yaşından sonra park yatak alacağım şuan ayrı odada yatırmam mümkün olmadığı için yatak odama da anca sepet beşik sığdırabiliyorum oda zar zor :))